Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: nec 1980 sx

Domyślnie nec 1980 sx

Witam
    Pytaie do posiadaczy lub siedzących w temacie. powiedzcie mi czy mieliscie stycznosc z monitorem nec 1980sx ? na allegro jest sprzedawca z wroclawia ktory oferuje ten monitor z 12 miesieczna gwarancja podobno w super stanie. Co powiecie na temat tego monitora? warto rozważac ten zakup czy raczej podarować sobie.
    pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.
    Remik
    podpis niezgodny z regulaminem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remnaj Zobacz posta
    Witam
    Pytaie do posiadaczy lub siedzących w temacie. powiedzcie mi czy mieliscie stycznosc z monitorem nec 1980sx ? na allegro jest sprzedawca z wroclawia ktory oferuje ten monitor z 12 miesieczna gwarancja podobno w super stanie. Co powiecie na temat tego monitora? warto rozważac ten zakup czy raczej podarować sobie.
    pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.
    Remik
    Ja mam 2 takie i pracują w dualu... W firmie mam również SV1990 i tak na prawdę nie widzę różnicy ...
    NEC1980sx to profesjonalny monitor (najwyższa swego czasu półka neca) do obróbki grafiki i zarządzania kolorem... z możliwością sprzętowej kalibracji...
    Przed zakupem sprawdź dokładnie co i jak (broń Boże aby nie miał żadnych przebarwień , placków, rys na matrycy, bo z czasen to się pogłębi)... ja swoje kupiłem na ALLEGRo ale z warszawy... wybrałem je z kilku sztuk które miał sprzedający... i teraz żałuję że nie kupiłem jeszcze 2 ....
    To na tyle z mojej strony...
    jak coś to w miarę możliwości doradze na podstawie moich doświadczeń
    l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Domyślnie

Dzieki za szybka odpowiedz. z tym odbiorem osobistym bedzie problem bo sklep znajduje sie we wrozlawiu a w najblizszymc zasie nie zamierzam jechac do wrocka.
    podpis niezgodny z regulaminem

Uprawnienia umieszczania postów