Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: ..?...

Domyślnie

no czekamy na to ND400, czekamy jak jest naprawdę to nie wiem , ale zwykle odbieram prace autora jako jasne, czasem mi się podobają a czasem nie, moim skromnym zdaniem praca może zawierać tony jasne, bardzo jasne, ciemne i bardzo ciemne a nawet czarne u autora nie za często widać te ciemne i bardzo ciemne strony mocy - przepraszam mialem na myśli tony, uważam że jest to jego prawo - tak to widzi, my możemy się z tym widzeniem zgadzać lub nie - nasze prawo, fotografia byłaby nudna gdyby wszyscy naświetlali i wywoływali tak samo - fotografia nie ma jednej jedynie słusznej i jedynie poprawnej wersji - oczywiście są jakieś ramy ale są to ramy baaardzo szerokie.
    co do ND400 to moim skromnym zdaniem będzie bardziej nasycone (przynajmniej na dzień dobry).
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

dobre prace gdzie tu plasko ,fajnie swiatelko fajna praca graficzna ,malowane swiatlem jednym slowem.Mnie sie podobaja ale ja jestem inny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...
    Adrian,nad pierwszą fotą wisi:

... więc dałem więcej koloru niż zwykle,dla mnie zbyt mocno...Ja nie widzę "szarości".
    Zieleń już nie była tak nasycona jak wiosną,to klimat....jesienny.
    Czy jest "płaskie"....no nie jest 3D...
    Hehehe, no na fotografię stereoskopową mi to nie wygląda :P

Mnie chodzi o efekt jaki dał kolor przy targaniu z cieni i tą "plaskatość" właśnie. No ale widać wizje mamy różne, może to i lepiej ;]
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

bardzo ładnie, tylko kolory takie jakby płaskie? ale podobać się może
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Domyślnie

Andrzej a jak powiem, że kolory nie w Twoim stylu

Domyślnie

kadry mi sie osobiscie bardzo podobaja
    kolory jak kolory kazdy lubi inne jest dobrze takie chciales i takie masz trzeba uszanowac wizje autora
    jedynie co moge powiedziec ze sa jak dla mnie troszke za ostre ale takie sa twoje zdjecia

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów