noooo to już standardzik że jest miodzioa po za tym odbieraj telefony jak do ciebie dzwonie
![]()
Szukaj
noooo to już standardzik że jest miodzioa po za tym odbieraj telefony jak do ciebie dzwonie
![]()
Trudno przejść obojętnie. Bardzo dobre!!!
Miazga moim zdaniem... obróbka rzuca na kolana... Po prostu PRO!!!
zdjęcia przy 1/8 i 1/10 ? to to się da tak nisko zejsc z czasami? to ja rozumiem, że juz tylko ze statywem wtedy
D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
<a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
Bardzo się podoba, przede wszystkim świetnie zrealizowane.
D90
bardzo dobre - chociaz przyznac nalezy ze zrownowazona ekspozycja jest tutaj "dopalona" (takie turbo) designem modelek - fenomenalne ciuchy.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
o... Erill poznaję
Czy ja dobrze kombinuję, że stroje będzie można dziś zobaczyć na pokazie Fashion Show Dyplomy 2010?
Najmniej podoba mi się trzecie: każda modelka jest jakby w innym świecie (nie czuję jak rymuję:P), każda gdzie indziej patrzy. Nogi modelki z lewej moim zdaniem nie wyglądają też korzystnie.
Ale chyba jestem w swojej ocenie odosobniona :P
Numer 1 za to jest superze względu na światło, ustawienie modelek, ich mimikę. Tu wszystko jest zgrane, zdjęcie wymiata, ale o tym na pewno wiersz
![]()
![]()
Szkoda, że na dwójce, modelka w czerwonym też nie patrzy w obiektyw. Jak widzę to zdjęcie, to podświadomie czekam, aż spojrzy :P
Edit:
To, że coś mi się nie podoba, oczywiście nie znaczy, że zrobiłabym to lepiej. Jeśli chodzi o świecenie to dopiero zaczynam i długa droga przede mną do Twojego poziomu. Mówię tylko o tym, co wg mnie razi. I tak wielki szacun![]()
Ostatnio edytowane przez kicek ; 07-06-2010 o 17:00
Całość wyszła bardzo dobrze, a jedyneczka jak dla mnie de best! Całkiem inaczej patrzy się na Twoje zdjęcia gdy są kolorowe, z tego co pamiętam to w większości było bw![]()
Skontaktuj się z nami