Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Agnieszka S.

Domyślnie

Trójka świetna, w dwójce trochę mi przeszkadza reka ale wszystko powyzej - poezja!
    NIKON

Domyślnie

Trójka najlepsza moim zdaniem, bo najbardziej artystyczna. Ciekawie przedstawia modelkę i o to chodzi. Wrażenia nie psuje mi ani ramię, ani brak oka. Jest ok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eclipse Zobacz posta
    Jacek_Z - dzieki wielkie za uwagi, wlasnie na takie czekam, wrzuce jeszcze w innym temacie kilka innych zdjec z tej sesji i licze, ze tez sie wypowiesz, z gory dziekuje za zainteresowanie
    Z tym zawsze jest problem. Jeden na nie czeka, a drugi się strasznie obraża. Nigdy nie wiem na o mogę sobie pozwolić.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

1 i 3 swietne. W 3 za duzo ramienia w/g mnie

Pozdrawiam
    Mr. Nikus+ Ms. Sabinka+Uncle Tom-ron & familly Nikkor /m42, m39, AK47, UZI
    D70s N50/1.8D N18-70D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Z tym zawsze jest problem. Jeden na nie czeka, a drugi się strasznie obraża. Nigdy nie wiem na o mogę sobie pozwolić.
    jesli chodzi o mnie nigdy sie nie obrazam ani nie kontruje krytyki, nie jestem zadnym zawodowcem ani nawet profesjonalista w tej materii, wiec jesli pojawia sie konstruktywna krytyka typu "nie, bo lepiej by bylo tak" to przyjmuje ja z najwieksza uwaga i pokora, chyba ze pojawi sie cos w stylu "nie, bo nie i juz", to wtedy nie recze za siebie jeszcze raz dzieki za wszystkie uwagi
    Aparat zmienilem... ale forum? Nigdy w zyciu!
    5D | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Grip | L358

Domyślnie

Wszystkie fajne
    Pozdrawiam
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Domyślnie

ajajaj! 3 jest super! mroczne zalotne.. Zdecydowanie się podoba. Co do 1 i 2 też technicznie chyba ok (tak mi się wydaje) ale kadry i poza modelki średnio mi pasuje. Na 2gim ucięta ręka. No ale to trochę szukanie dziury w całym
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

bardzo dobrze jest podobaja sie bardzo

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów