Trójka świetna, w dwójce trochę mi przeszkadza rekaale wszystko powyzej - poezja!
Szukaj
Trójka świetna, w dwójce trochę mi przeszkadza rekaale wszystko powyzej - poezja!
NIKON
Trójka najlepsza moim zdaniem, bo najbardziej artystyczna. Ciekawie przedstawia modelkę i o to chodzi. Wrażenia nie psuje mi ani ramię, ani brak oka. Jest ok.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
1 i 3 swietne. W 3 za duzo ramienia w/g mnie
Pozdrawiam
Mr. Nikus+ Ms. Sabinka+Uncle Tom-ron & familly Nikkor /m42, m39, AK47, UZI
D70s N50/1.8D N18-70D
jesli chodzi o mnie nigdy sie nie obrazam ani nie kontruje krytyki, nie jestem zadnym zawodowcem ani nawet profesjonalistaw tej materii, wiec jesli pojawia sie konstruktywna krytyka typu "nie, bo lepiej by bylo tak" to przyjmuje ja z najwieksza uwaga i pokora, chyba ze pojawi sie cos w stylu "nie, bo nie i juz", to wtedy nie recze za siebie
jeszcze raz dzieki za wszystkie uwagi
Aparat zmienilem... ale forum? Nigdy w zyciu!
5D | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Grip | L358
Wszystkie fajne![]()
Pozdrawiam
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
ajajaj! 3 jest super! mroczne zalotne.. Zdecydowanie się podoba. Co do 1 i 2 też technicznie chyba ok (tak mi się wydaje) ale kadry i poza modelki średnio mi pasuje. Na 2gim ucięta ręka. No ale to trochę szukanie dziury w całym![]()
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
Skontaktuj się z nami