Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Pierwszy raz ^^

Domyślnie

Klasa fotografie.. ;D
    Nikon D90 + N 85 1.8D + Zenit 122 + Zenit TTL + FED 5C + Helios 44M6

Domyślnie

Bardzo dobry set, aż nie chce się wierzyć,że pierwszy raz. Do całości nie pasuje mi jedynie ostatnie.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Technicznie oczywiście bdb jest. Na 2 mi się widzi to odbicie w okularach. I ta sterylność studyjna.... Nie wiem jak to wyjaśnić ale numer 6 będzie idealnym przykładem

Domyślnie

Studio na białym tle kupuje - świetne .
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    Bardzo dobry set, aż nie chce się wierzyć,że pierwszy raz. Do całości nie pasuje mi jedynie ostatnie.
    Bo to z pewnością nie są pierwsze fotografie, tylko pierwsze wrzucone tutaj, ale chwytliwy tytuł przyciągnął

Domyślnie

Klasa . Super dziewczyny !
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Świetne zdjęcia! Szczególnie sesja ze zdjęcia numer 4 ma niesamowity potencjał. Widać generalnie bardzo dobry warsztat i fashionowe oko.

Jeżeli miałbym wybrać najlepsze, to według mnie kolejno: 4, 3, 10 oraz technicznie 1.

Uwagi.
    11 niekoniecznie (dosłowne i światło mi nie odpowiada z jakiejś przyczyny, chyba głównie obojczyków). Podobnie 7 (poza, światło - nie mój gust). Na 6 kreacja dziwnie odcina się od tła - coś tam z obróbką nie gra do końca. 5 - obróbka kolorystyczna mnie osobiście nie przekonała. Natomiast podoba mi się na trójce z tej samej sesji. 2 - czegoś tu brak, chyba kontrastów i czerni - wszystko mocno oświetlone. Wiem oczywiście, że nieprzypadkowo, natomiast ja bym widział je ciemniej. Kolorystycznie interesująco. Nie podoba mi się cięcie prawej strony kadru. Na 3 mocno strasznie wyszedł prawy bark modelki.

Ja z chęcią zobaczę więcej prac, bo na pewno znajdą się wśród nich jeszcze jakieś perełki.

Domyślnie

Dwójeczka do mnie przemawia 4 zawodowe. A cały set świetny (1 i 11 omijam wzrokiem, bo to nie moja estetyka)
    Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów