Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie sesja reklamowa cz3

Tak jak odie83 zgadł była to sesja reklamowa rajstop, mało znanego i niedużego producenta (czytaj: z małym budżetem) przedstawiam jeszcze kilka fotek kontynuujących koncepcję , jak to opisał Tordek: "ewidentnie zbędnych a co gorsza rzucających się w oczy, ale w sensie negatywnym" rajstop.
    1

2

3

4

5

6

obiecuję że więcej o rajstopach nie będzie.
    D100,D200,D700
    zapraszam na www.unoperdue.pl

Domyślnie

Jasna wersja rajstop prezentuje sięwyjątkowo słabo...
    może gdyby zmienić tło?

natomiast ciemne wyszły niebo lepiej...
    3-ka naprawdę fajnie...
    6-ka również

natomiast reszta dużo slabiej.. slabiej przedewszystkim rajstopy jaśniejsze... po prostu tak jak sam napisałeś rzucają się negatywnie w oczy...

ułożenie modelki na 5-tce też leko chybione... ale tylko lekko

pzdr.
    TOTALNY AMATOR with...
    Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
    www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog

Domyślnie

Ładnie oświetlone, doskonałe zestawy barw. Nie podobają mi się tylko te w mocnym skrócie. Na kilku są drobne nie dociągnięcia - fałdki, zagniecenia, sterczące fragmenty - które warto by wyretuszować.

Domyślnie

malo logiczne cienie, na niektorych ulozenie cieni na nogach przeszkadza w odbiorze zdjec. jasne zdjecia bardzo przyciaga uwage cien pod krzeslem (jest po prostu brzydki. generalnie modelki wyszly korzystnie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

generalnie zdjecia sa fajne, male jakies szczegoly o ktorych pisal Czornyj, niemniej jaks nie do konca trafiaja do mnie poprzez pryzmat reklamy...nie wiem czy chcialbym miec na opakowaniu od rajstop wlasnie takie fotki

Domyślnie

drugie i czwarte b.dobre
    pierwsze też OK
    trzecie - wolałbym z twarzą.
    5 - skrót nóg nie taki
    6 - szuczne, mina modelki mi nie pasuje.
    oświetlenie wszędzie dobre, choć szału nie robi, najsłabiej na 6.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

kupuję te rajstopki

wdzieczne modleki, z serii odstaje najbardziej 6tka
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

pinyo obejrzałem wszystkie części, tu tylko mała podsumowanie, bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia, w moim przekonaniu odwaliłeś kawałek porządnej roboty, nawet trochę Ci zazdroszczę, niestety sam osobiście nie czuje się dobrze w studio
    pozdrawiam Piotr

nin
    Gość

Domyślnie

3 genialna pod kazdym wzgledem (szczegolnie kompozycji kolorystycznej)
    reszta takie allegro na najwyzszym poziomie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów