Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: I x I

Domyślnie

Kapitalne foty, dawno nie widziałem fajniejszych. Ciężko wybrać, mi się obydwie bardzo podobają.

Domyślnie

A dla mnie tutaj modny kwadrat przegrywa, tez dobry ale brakuje tego "czegos".......a jest to "cos" na zdjeciu pierwszym.......przestrzen i smak!

Domyślnie

Tylko dwójka...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

hehe... no ładnie... moglibyście się zdecydować wkońcu na jedną wersję :P

Dzięki za komentarze chłopaki!

Domyślnie

jedyneczka

Domyślnie

8 do 5 dla jedynki coraz bardziej podoba mi się ten pojedynek

Domyślnie

Ciężki wybór, obie fotografie bardzo mi się podobają - ale chyba zdecydowałbym się na dwójkę
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Piękna fotografia. Moim zdaniem pokazuje nie tylko piękny widok ale i Twoją pasję fotograficzną. Przykład idealnej czystej symetrii i głównego motywu, którym w tym przypadku jest równoważące światło nadające sens całej kompozycji. Tak ja odbieram ten obraz. Do tego uważam, że nie jest trudno zamknąć w kadrze kilkanaście kombinacji form i kolorów, krzywizn i prostych. Sztuką jest pokazanie głównego motywu, który był już fotografowany setki razy i stanowi go pejzaż w którym nic specjalnego się nie dzieje. Widzimy tylko dwa kolory, światło i kilka pali na tafli rozmytego długą ekspozycją morza. A jednak to wszystko to piękna koegzystencja natury z otaczającym ją światłem. Gratuluję.

Domyślnie

Trzymasz poziom. Obydwa mi sie podobaja, wybor zalezy od wymiarow sciany
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów