Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Mist

Zbanowany
    Miasto
    Polska-Czechy

Domyślnie Mist

1. [Zuzka]

Ostatnio edytowane przez Mist ; 03-06-2010 o 18:17

Domyślnie

wyszło nieco za sztucznie, nie podoba mi się niebieskie przebarwienie po prawej stronie sukni i mina modelki nieco niefortunna

Zbanowany
    Miasto
    Polska-Czechy

Domyślnie

2. [Majka]

Ostatnio edytowane przez Mist ; 03-06-2010 o 18:36

Domyślnie

2 jest lepsza od jedynki, podobają mi się takie klimaty ]:->

Zbanowany
    Miasto
    Polska-Czechy

Domyślnie

3. [Zuzka]

Filek doradź mi coś Nie są one co prawda tak dobre jak te Twoje, które prezentujesz na MM ale miło mi będzie jak zabierzesz głos i napiszesz coś o rozrywaniu d...
    Ostatnio edytowane przez Mist ; 03-06-2010 o 21:12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mist Zobacz posta
    Filek doradź mi coś Nie są one co prawda tak dobre jak te Twoje, które prezentujesz na MM ale miło mi będzie jak zabierzesz głos i napiszesz coś o rozrywaniu d...
    Chcesz pokazywać zdjęcia czy szukasz zaczepki?
    Jeśli to pierwsze - powstrzymaj się od takich tekstów.
    Jeśli to drugie - przykra wiadomość, nie mamy dla Ciebie tu miejsca.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-06-2010 o 21:33 Powód: .
    Krzysztof Paszkiewicz

Zbanowany
    Miasto
    Polska-Czechy

Domyślnie

Myślałem, że filek napisze coś o rozrywaniu dupy jak to raczył zrobić w skasowanym temacie.
    Może dlatego, że uprawiam trochę inną fotografię od niego i nie focę panienek na plenerowych łąkach to dlatego siedzi cicho

ekonet -Spytałem się go grzecznie czy teraz rozrywa mu d...., coś w tym złego? Cenię sobie cenne uwagi Mistrzów!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mist Zobacz posta
    Myślałem, że filek napisze coś o rozrywaniu dupy jak to raczył zrobić w skasowanym temacie.
    Może dlatego, że uprawiam trochę inną fotografię od niego i nie focę panienek na plenerowych łąkach to dlatego siedzi cicho

ekonet -Spytałem się go grzecznie czy teraz rozrywa mu d...., coś w tym złego? Cenię sobie cenne uwagi Mistrzów!
    To będzie ostatni post do Ciebie (przynajmniej pod tym nickiem) - po pierwsze, fIlek nie pisał o rozrywaniu d..., lecz o urywaniu, a to nie to samo.
    Po drugie - nie dowiedzieliśmy się, jaką fotografię uprawiasz, bo nie pokazałeś swoich zdjęć - pokazałeś cudze: http://news.deviantart.com/article/33860/#/drc302

Więc - żegnamy, bez żalu, bez egzaltacji.

Wątek zostawimy na jakiś czas jak odstrzeloną wronę - ku przestrodze.
    W każdym razie dobrze się na forum moderatorów ubawiliśmy (i zastosowaliśmy skróconą ścieżkę kariery), ale nie zapraszamy ponownie. :>
    Krzysztof Paszkiewicz

Uprawnienia umieszczania postów