Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Symetria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Moim zdaniem jedno z lepszych zdjęć jakie pokazywałeś .
    Bardzo fajny, symetryczny kadr z dobrym prowadzeniem wzroku i ciekawą podłogą .
    Fakt, że warunki oświetleniowe kiepskie były i dobrym posunięciem wydaje się powrót do tej miejscówki przy bardziej ciekawym światełku.
    Ja kadrowałbym tak, aby pokazać jak najwięcej zielonego pasa w tle kosztem nieba, którego prawie nie było. I myślę, że w kwadracie też mogłoby to ciekawie wyglądać .

Bardzo dziekuję wszystkim za komentarze. Po kilku miesiącach obrywania/ słusznego/ miód lejecie na moje stare serce. Skrupulatnie zapisałem miejsce gdzie byłem i na pewno wrócę jak będą leprze warunki , szczególnie że było tam jeszcze kilka ciekawych miejscówek.
    Pozdrawiam

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

przede wszystkim tu nie ma symetrii. Być może w kwadracie by się pojawiła, ale nawet w takim formacie można było zrobić to symetrycznie. nie czepiałbym się, gdyby nie tytuł ...

Domyślnie

Widać, że przeglądasz forum i wyciągasz wnioski kadrowo lepiej, ja bym widział to raczej w pionie, jakoś nie pasuje mi tak pokazany kawałek nieba
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Bardzo dobry kadr,ale warto tam wrócić w lepszych warunkach świetlnych
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Moim zdaniem jedno z lepszych zdjęć jakie pokazywałeś . (...)
    Dokładnie. Z foty na fotę widać duże postępy
    (...)
    Bardzo fajny, symetryczny kadr z dobrym prowadzeniem wzroku i ciekawą podłogą .
    Fakt, że warunki oświetleniowe kiepskie były i dobrym posunięciem wydaje się powrót do tej miejscówki przy bardziej ciekawym światełku.
    Ja kadrowałbym tak, aby pokazać jak najwięcej zielonego pasa w tle kosztem nieba, którego prawie nie było. I myślę, że w kwadracie też mogłoby to ciekawie wyglądać .
    Nic dodać, nic ująć
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów