Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Wiadomo co....

Domyślnie

2 całkiem sympatyczna , ... tylko rzepak cosik rzaciuśki .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Ciekawie skomponowana 2-ka, która wydaje mi się sporo lepsza niż pierwsze zdjęcie. Droga ładnie prowadzi w głąb planu.

Oszczędny w słowach Awatar overaid
    Miasto
    Stargard Szczecński

Domyślnie

2 bardzo fajna podoba się
    D700, N 24-70 2,8; N 70 - 200 2,8 VR I; N 105 MAcro 2,8,; 2 x SB 900; parasolki dyfuzory i inne bajery

Domyślnie

Ja tez wybieram nr dwa, dobra kompozycja
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jak dla mnie to takie ściąganie koloru z drzew, jak na dwójce psuje tylko zdjęcie, ni to naturalne ni to podkręcone, po prostu nie podoba mi się i przywodzi na myśl zdjęcia ślubne w których tylko jeden element jest kolorowy a reszta zdesaturowana. Poza tym nie rozumiem fenomenu tych kadrów, są bardzo proste i można podobne spotkać bardzo często (sam takie popełniłem i jakoś nie zachwycały)
    pzdr
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Oszczędny w słowach Awatar Moritz
    Miasto
    Mosina

Domyślnie

Oba kadry bardzo mi się podobają, kolory ... hm, nie wiem, muszę zobaczyć na innym monitorze.
    pozdrawiam Moritz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duca Zobacz posta
    Jak dla mnie to takie ściąganie koloru z drzew, jak na dwójce psuje tylko zdjęcie, ni to naturalne ni to podkręcone, po prostu nie podoba mi się i przywodzi na myśl zdjęcia ślubne w których tylko jeden element jest kolorowy a reszta zdesaturowana. Poza tym nie rozumiem fenomenu tych kadrów, są bardzo proste i można podobne spotkać bardzo często (sam takie popełniłem i jakoś nie zachwycały)
    pzdr
    Nie widzę tu żadnego ściągania koloru...popatrz na kolor kory drzew,np.dębu,przy drogach ,w ostrym swietle....
    Na lapku kolory wydają sie być lekko niedosycone.Ja robię na graficznym i wygląda to dobrze.
    Moje kadry są proste,zawsze były,nie cuduję,nie silę się na dzieła.Staram się,w miarę wiernie,pokazać okolicę,a odbiór,jak zwykle, jest sprawą subiektywną.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

fajna 2 (na jedynce jednak niebo tak sobie w tym świetle). Zastanawia mnie tylko ten blur na 2 w oddali. Dodawałeś go w obróbce?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów