dwojka jest super
Szukaj
dwojka jest super
2 całkiem sympatyczna, ... tylko rzepak cosik rzaciuśki
.
Pozdro. Wojtek
Ciekawie skomponowana 2-ka, która wydaje mi się sporo lepsza niż pierwsze zdjęcie. Droga ładnie prowadzi w głąb planu.
2 bardzo fajna podoba się
D700, N 24-70 2,8; N 70 - 200 2,8 VR I; N 105 MAcro 2,8,; 2 x SB 900; parasolki dyfuzory i inne bajery
nr 2![]()
Ja tez wybieram nr dwa, dobra kompozycja![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Jak dla mnie to takie ściąganie koloru z drzew, jak na dwójce psuje tylko zdjęcie, ni to naturalne ni to podkręcone, po prostu nie podoba mi się i przywodzi na myśl zdjęcia ślubne w których tylko jeden element jest kolorowy a reszta zdesaturowana. Poza tym nie rozumiem fenomenu tych kadrów, są bardzo proste i można podobne spotkać bardzo często (sam takie popełniłem i jakoś nie zachwycały)
pzdr
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Oba kadry bardzo mi się podobają, kolory ... hm, nie wiem, muszę zobaczyć na innym monitorze.
pozdrawiam Moritz
Nie widzę tu żadnego ściągania koloru...popatrz na kolor kory drzew,np.dębu,przy drogach ,w ostrym swietle....
Na lapku kolory wydają sie być lekko niedosycone.Ja robię na graficznym i wygląda to dobrze.
Moje kadry są proste,zawsze były,nie cuduję,nie silę się na dzieła.Staram się,w miarę wiernie,pokazać okolicę,a odbiór,jak zwykle, jest sprawą subiektywną.
Pozdrawiam
Andrzej.
fajna 2 (na jedynce jednak niebo tak sobie w tym świetle). Zastanawia mnie tylko ten blur na 2 w oddali. Dodawałeś go w obróbce?
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Skontaktuj się z nami