Nic z tego nie rozumiem...
na skąpcu najtaniej za 7300 w fotobasi
Najtaniej było przed kryzysem za 6400 w FJ.
Skąd teraz taka cena?
Szukaj
Nic z tego nie rozumiem...
na skąpcu najtaniej za 7300 w fotobasi
Najtaniej było przed kryzysem za 6400 w FJ.
Skąd teraz taka cena?
Ja bym u nich nie kupił - żaden sklep nie sprzeda w takiej cenie a pisze na aukcji tak:
To skąd mają wszystkie sklepy dookoła skoro żaden nie sprzeda za tyle? Wiecie ile by jakiś sklep miał klientów gdyby puszczał D700 za tyle?POLSKA DYSTRYBUCJA
i jeszcze taki tekst
Po pierwsze to dowodzi że sprzedają coś czego nie mają a po drugie tym bardziej nie kupił bym skoro za pobraniem nie wysyłają - dlatego że żeby mi sprzedać to najpierw muszę im zapłacić żeby mieli za co kupić - to jest poważna firma? No proszę...PO ZAKSIEGOWANIU WPŁATY WYSYŁKA W CIAGU 11-12 DNI ROBOCZYCH
UWAGA NIEWYSYŁAMY TOWARU ZA POBRANIEM
Myślicie że koszty magazynowania 1 sztuki D700 to jest 1400zł?Dzieki takiemu zabiegowi oferowane ceny są przez nas niższe gdyż nieponosimy kosztów dodatkowego transportu oraz magazynowania.![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
Skąd wiesz, że nie można za tyle kupić w hurtowni?
Nie wiem - skoro piszą że "Dystrybucja Nikon Polska" to musi być kupione od Nikon Polska który ma go kupionego od innej placówki wyższego rzędu - im więcej pośredników na drodze to tym większa cena = logiczneSkąd wiesz, że nie można za tyle kupić w hurtowni?teraz skoro powiedzmy że wszystkie sklepy biorą od NP i mają po 7300zł a jeden sprzedający ma za 6000zł to nie sądzisz że gdzieś tkwi haczyk?
pomyśl ile D700 sprzedał by każdy większy sklep gdyby obniżyli cenę do 6000zł... ale jakoś tego nie robią a na razie zakładamy że mają to samo źródło -> NP
bo jeśli mają to z jakiegoś innego miejsca to wtedy sentencja o tym że jest z dystrybucji NP nie jest prawdziwa a co za tym idzie wątpliwym w ogóle jest gwarancja w PL (pomijam czy to ma dla kogoś znaczenie czy nie) - chodzi mi jedynie o to co tam jest napisane... jak mówię - dlaczego żaden sklep nie da takiej ceny i nie zacznie opychać po 20 puszek dziennie dając lepszą ofertę niż konkurencja?
![]()
Ale tam przecież jak aukcja a nie kup teraz, skąd wzieliście tą cene 6000?!
NIKON D800 | N24-70mm 2.8| N50mm 1.8D| N85mm 1.8G| N70-200VR| SB-900
Ostatnio też ktoś sprzedawał po takiej cenie i chyba nawet było kup teraz - z tym że był dziwny dopisek na samym dole brzmiący:
"w razie potrzeby dowód zakupu może być wystawiony"
co jest śmieszne bo bez dowodu zakupu nie ma gwarancji a po za tym skoro coś jest nowe to dowód zakupu jest rzeczą oczywistą![]()
pytalem czy istnieje taka mozliwosc a nie ze bede uzywal tego non stopzle mnie zrozumieliscie
![]()
pytalem tylko z ciekawosci czy istnieje taka mozliwosc i dostalem odpowiedz
dziekuje
Automatyka jest po to by z niej korzystać, bardzo często jej użycie jest bardziej celowe niż tryb M. Zresztą, czy w trybie M, nie korzystamy z automatyki? Tak naprawdę, to ona pokazuje jak nasze paluchy mają kręcić kółkami. A tryby automatyczne możemy wspierać w razie potrzeby korektą ekspozycji, pamięcią pomiaru czy też jej różnymi trybami.
Trochę mnie dziwi takie sztywne podejście, tym bardziej, że wśród zadeklarowanych manualnych twardzieli jest wielu bezkrytycznych miłośników systemu CLS (który z kolei wcale mnie nie zachwyca).
Skontaktuj się z nami