Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Czas rzepaków......

.... tym razem w takiej "marchewkowej" kolorystyce bo to taki trochę banalny temat, ale moze się spodoba

zapraszam

1.

2.

3.

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez harb ; 31-05-2010 o 10:27

Domyślnie

Najfajniejsze kadry to 1 i 3! W 1 ten gąszcz załamuje kadr i tworzy nie banalne ujęcie Natomiast w 3 podoba mi się ten "rytm" ściętych traw!
    Pozdrawiam
    Ps. Gdzie Wy; Gdańszczanie; macie takie tereny ;> ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    Najfajniejsze kadry to 1 i 3! W 1 ten gąszcz załamuje kadr i tworzy nie banalne ujęcie Natomiast w 3 podoba mi się ten "rytm" ściętych traw!
    Pozdrawiam
    Ps. Gdzie Wy; Gdańszczanie; macie takie tereny ;> ?
    pod Dzierzgoniem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    pod Dzierzgoniem
    Janek a pisałeś wcześniej, że w tym roku nici z rzepaku... te zdjęcia chyba świeżynki bo exifa nie widać, no i fajna wyprawa pod Dzierzgoń za rzepakiem
    Bardzo mi się podoba 3 najlepsza z serii chociaż na niej mamy najmniejszą zawartość rzepaku w rzepaku może głównie dlatego, że w tym roku nafociłem się tego, że ho, ho, do dzisiaj mam żółto w oczach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Janek a pisałeś wcześniej, że w tym roku nici z rzepaku... te zdjęcia chyba świeżynki bo exifa nie widać, no i fajna wyprawa pod Dzierzgoń za rzepakiem
    Bardzo mi się podoba 3 najlepsza z serii chociaż na niej mamy najmniejszą zawartość rzepaku w rzepaku może głównie dlatego, że w tym roku nafociłem się tego, że ho, ho, do dzisiaj mam żółto w oczach
    zdjecia z sobotniego plenerku w towarzystwie Proaca, Nikonozaura, i Jareckiego - tak sie zapowiadało, gdyż lało i dzisiaj ponownie pada, jeden wyjazd w tamte tereny już zalczyliśmy ale z powodu deszczu nie fociliśmy, tym razem się udało - co do trójeczki jakiś mały klinik tam jest a tytuł wątku mówi ze to czas rzepaków co wcale nie oznacza ze muszą one same tutaj być, jak widać to również czas sianokosów _

Domyślnie

Fajny secik.
    Dla mnie jedynka najlepsza .
    Za kompozycje w kadrze i piękne dywany .

Domyślnie

Wypada się jedynie zgodzić, dobre, rzepakowe foty.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jedynka i trójka bardzo mi się widzą

Domyślnie

Jedynka jest mega...
    Na trójce rzepak wlazł na chmury....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów