Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kinga...

Domyślnie Kinga...

... i tak się ciągle wszystko zmienia...

Domyślnie

IMHO trochę te pojedyncze włosy (u góry i po prawej stronie głowy) rzucają się niekorzystnie w oczy.
    Just getting started ;]
    D90 + 50 1.8 + 85 1.8 + 35 1.8 + 18-70 3.5-4.5 + Di622

Domyślnie

nie podoba mi sie szyja...

no i roznica pomiedzy skora modelki na twarzy i na rekach ( chodzi o kolor )

pozatym
    normalne mocne foto
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

no tak roznica w kolorze to wiem... mnie tez sie nie podoba... twarz byla ogolnie innego koloru bo modelka lubi spora ilosc pudru czy co tam sobie naklada i chcialem podrownac... jak widac nieumiejetnie Ale co z ta szyja ?

Domyślnie

Witam
    A mnie się podoba, faktycznie można by się przyczepić do różnicy koloru skory na twarzy i rekach ale mnie jakoś za bardzo to nie razi. No i podoba mi się obróbka, bardzo delikatna

= Iwona=
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

A mnie nie razi ani różnica koloru ani włoski pojedyncze , ale te "grzywkowe" włosy, które się nieladnie oddzielają, zawsze warto uzyć grzebienia, do przeczesania. I dolna linia rzęc, które wyglądaja na nierówno i neiąłdnie pomalowane, a same rzęsy posklejane. Tak się czepiam trochę, bo na takie rzeczy zwracam uwagę... pozdrawiam

Domyślnie

i jeszcze jedno z tej samej sesji...

Domyślnie

Podoba mi się jedynka, tylko tak jak Marthi'emu, średnio podoba się ten kosmyk włosów na grzywce.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

2 kompletnie nie trafione. Sprawa wrazenie przypadkowego. Zdecydowanie za duzo miejsca nad modelka. Torebka sprawia wrazenie 2 razy wiekszej nix byc powinna i umieszczenie jej na pierwszym planie powoduje iz bardziej niz modelka, wlasnie torebka rzuca sie w oczy.
    1 duzo lepsza pod wzgledem kadrowym.
    technicznie obie OK

Domyślnie

1 jest świetne. Nad równowagą kolorów ręki i twarzy faktycznie warto by było popracować ale jest cudownie. Naturalnie, zwyczajnie, pięknie.
    2. za Strusem.

Uprawnienia umieszczania postów