Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 67 Rajd Polski

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie 67 Rajd Polski

Witajcie. Wybiera się ktoś? Ja będę w tym czasie na mazurach i zapewne zajrzę na jakiś odcinek. Tereny znam, ale nigdy na tym rajdzie nie byłem i jestem ciekaw, czy ktoś zna jakieś warte polecenia miejsca, w których będzie można wykonać ciekawe zdjęcia?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-05-2010 o 14:21 Powód: lit.

Domyślnie

Ja się wybieram, jak tylko odbiorę akredytacje, ale miejscówek jeszcze nie znam
    Paweł

Domyślnie

Czy trudno zdobyć tą akredytację? Trzeba być koniecznie PRO? W tamtym roku nie było łatwo dla zwykłych pstrykaczy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BobbyX Zobacz posta
    Czy trudno zdobyć tą akredytację? Trzeba być koniecznie PRO? W tamtym roku nie było łatwo dla zwykłych pstrykaczy...
    na Polskim zawsze jest trudno

ja mam i się wybieram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BobbyX Zobacz posta
    niestety w tamtym roku to ja byłem w Chorwacji więc nie wiem jak było. Kolega był i pstrykał sobie na spokojnie z "pola". W tym roku z tego co rozmawiałem z organizatorem, to odsiew mieli spory, bo dostali zapytania od bardzo dużej ilości osób, które maja tylko swoje portfolio w necie
    Paweł

Domyślnie

Ja jadę, w pt przejadę kilka odcinków i poszukam jakiś miejsc bo moich starych w tym roku nie ma... Akredytacja w zasadzie do niczego nie potrzebna, może tylko jakiśtam argument do rozmowy z safeciarzami jak chcesz stanąć w jakimś fajnym miejscu.

Domyślnie

Byłem rok i 2 lata temu na OS Jagodne. Polecam pkt. nr 4 (nawrót) a kilkaset metrów dalej w kier. mety masz kilka hop-ek. Co do innych OS-ów niech się inni wypowiedzą.
    (Mapa rajdu http://www.rajdpolski.pl/files/2010_Rallymap%5B3%5D.pdf)
    Pozdrawiam mariusz

Domyślnie

O, nawrót w kleszczewie, z tego co pamiętam to 3 lata temu też był tylko jechali w drugą stronę i było mnóstwo ludzi. I będzie hopa novikova ;] W sumie to mam tam z działeczki z 3km więc jagodne będę znał na pamięć, ja myślę, że ten łącznik asfaltowy na drodze miłki-rydzewo może być ciekawy, potem też jest seria bardzo szybkich łuków i kilka pagórków wiec będzie z daleka widać. A znasz jakieś miejsca na miłkach?

Uprawnienia umieszczania postów