Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 96

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sosnowski vs Kliczko

Tym, którzy może nie wiedzą przypomnę, że jutro Albert Sosnowski walczy o pas z Kliczką. Albert waży niecałe 102 kg, Witalij 112. Będzie to pokazywał Canal +

Ja trzymam kciuki, mimo wszystko
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Zasadniczo to mamy pewniaka, choć już różne niespodzianki w sporcie się zdarzały, by wspomnieć Douglas vs Thyson. Czasem zdecyduje jakiś zbłąkany cios jak Lewis vs Rahman. Widać, że się chłop przyłożył, wyrzeźbił ładnie. Ale nie łudźmy się - Albert szanse ma nikłe.
    Ostatnio edytowane przez d_an ; 28-05-2010 o 21:31
    staruszek D70, D90 + SB 600 + 4 zoomy + 5 stałek

Domyślnie

Mnie nie przekonuje Sosnowski, mimo iż nie śledziłem jego kariery to uważam że polegnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Tym, którzy może nie wiedzą przypomnę, że jutro Albert Sosnowski walczy o pas z Kliczką. Albert waży niecałe 102 kg, Witalij 112. Będzie to pokazywał Canal +

Ja trzymam kciuki, mimo wszystko
    To jak jest Doktorku, dotarłeś, czy jednak nie?

My idziemy do knajpy. Mam nadzieję, że walka potrwa na tyle długo, żeby udało się zresetować

Domyślnie

Większość booków stawia, że Kliczko znokautuje Alberta w 5. rundzie. Ci co wybierają się na piwo, niech wypiją kuśtyczek za Albert.
    Jeśli kto ciekaw kilka jeszcze ciepłych fot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Większość booków stawia, że Kliczko znokautuje Alberta w 5. rundzie. Ci co wybierają się na piwo, niech wypiją kuśtyczek za Albert.
    Jeśli kto ciekaw kilka jeszcze ciepłych fot
    Znaczy się wcześniej pójdziemy

Wiesz już, czy ringside, czy jednak jakiś balkonik?

Domyślnie

ciągle nie mam pojęcia jak będzie na arenie, ale jestem przygotowany na wszelakie ewentualności

Domyślnie

Rzeczywiście ciekawie - niby nikt nie daje Albertowi szans, ale...
    Była by niezła sensacja. W Trójce właśnie powiedzieli, że za remis liczą 40:1.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Rzeczywiście ciekawie - niby nikt nie daje Albertowi szans, ale...
    Była by niezła sensacja. W Trójce właśnie powiedzieli, że za remis liczą 40:1.
    za remis tak ale za wygrana Alberta jest dyszka za kazda zlotowke

Domyślnie

Jestem za Albertem całym sercem, ale niestety nie zdziwię się jeżeli nie wygra tego pojedynku. Liczę po prostu na to że dragon pokaże się w tej walce z dobrej strony i że nie będzie workiem treningowym dla Witalija. O której tak właściwie jest walka?
    D600

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów