Zdecydowanie chodzi o intensywność, wkręcają mi się w głowę![]()
Szukaj
Zdecydowanie chodzi o intensywność, wkręcają mi się w głowę![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
noooo...Hani, pierwej Litwinka, teraz Estonka, jak wyhaczysz Łotyszkę, medal za "via Baltica" dostaniesz ...a portrety, bardzo przyjemne o "oglądzie" ...
łotyszka juz była
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
True, oczy ta Pani posiada niesamowite!
Just getting started ;]
D90 + 50 1.8 + 85 1.8 + 35 1.8 + 18-70 3.5-4.5 + Di622
Aż się boję pomyśleć jakie będą efekty właściwej sesji![]()
N
Nie pokazywałbym jej tak jak na 4. Modelka ma i tak wysuniętą i dość szpiczastą brodę, a to ujęcie potęguje ten efekt. Lekki uśmiech jak na 2 jest w porządku i tego bym się trzymał. Chyba, że pójdziesz w jakieś poważniejsze klimaty, to jest szansa, że też być może to modelka udźwignie. Tu pociąłeś włosy, ja bym starał się je wykorzystać na właściwej sesji, szczególnie jeśli dojdzie do jakiejś zakrytej nagości, czy choćby bielizny. Czarno-biały jest tu dobrym rozwiązaniem, przy tej karnacji i włosach. Z koloru podoba mi się wersja naturalna czyli pierwsza, bez zafarbu na włosach.
Kadry fajne , ale z oczami zdecydowanie coś przekombinowane ... no chyba, że ta dziewczyna to jakiś obcy.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Rany! jakie oczy! najpiękniejsze jest ostatnie![]()
Skontaktuj się z nami