Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Agnieszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korsarz Zobacz posta
    Latarnia IMHO stanowi fajny punkt odniesienia do modelki. Wysoka - niska, obie w pionie na geometrycznym tle. super!
    Zgodziłbym się, gdyby latarnia była trochę dalej od brzegu kadru.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Na początek konwersja - podoba się
    1ka - tło ciekawie skomponowało się z pierwszym planem, włosy przysłaniają oczy a i uciąłbym delikatnie z lewa, prawą rękę modelki, mina mi się nie podoba
    2ka - podoba się, nie wiem czy ostrość Ci trochę nie pojechała
    3ka - bardzo sympatyczna, fajny kadr, ogólnie podoba się
    4ka - odcień skóry modelki trochę inny niż na reszcie kadrów, gdyby nie było tej zieleni jak i stojaka z rowerkami, byłoby miodzio
    5tka - kadr jakoś mi nie leży, za dużo w tle
    6tka - światełko inne, wiatr we włosach, mi się podoba, chociaż tło mogłoby być lepsze
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

a dziewcze bynajmniej nie wyglada jak z polibudy...

ze zacytuje klasyk...
    ida trzy panny przez miasto: pierwsza brzydka, druga brzydka, i trzecia tez z mechanicznego...
    3 i 6 mi sie podobaja. reszta mniej

Domyślnie

A wybiera się na polibudę Czyli musisz zaktualizować dane co do dziewcząt z tych uczelni
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się nr 3 (za naturalność, kolorystykę, fajny, słoneczny i wesoły klimat) i 6 (w zasadzie podobnie).
    Nr 2 też jest bardzo przyjemne, ale trochę razi lekka niebieskawość i brak ostrości na twarzy (ale może źle widzę).

Dlaczego nie pozostałe?
    1 - zbyt szerokokątnie wg mnie;
    4 - mnie osobiście nie podoba się purpura na twarzy, siność nóg (chodzi o obróbkę) i ich ustawienie;
    5 - ustawienie modelki na wprost i odchylenie kręgosłupa do tyłu nie służy, nogi są wtedy na pierwszym planie (duże), wychodzą jakby znikąd.

Ale (muszę to powiedzieć jeszcze raz!) trójka jest superowa!!

Domyślnie

Całkiem fajny secik, ale jak ma się czegoś czepić to na 5 strasznie mi rzucają się w oczy na początku kolorowe kółka robiące za okna. Wyszły intensywnie i dość ostro. Ja bym je próbował jeszcze jakoś rozmyć lekko chociaż.
    DX|FX|kilka szkiełek|SB600 i Yungnuo
    http://blog.foto-radom.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów