Szukaj
Na początek konwersja - podoba się
1ka - tło ciekawie skomponowało się z pierwszym planem, włosy przysłaniają oczy a i uciąłbym delikatnie z lewa, prawą rękę modelki, mina mi się nie podoba
2ka - podoba się, nie wiem czy ostrość Ci trochę nie pojechała
3ka - bardzo sympatyczna, fajny kadr, ogólnie podoba się
4ka - odcień skóry modelki trochę inny niż na reszcie kadrów, gdyby nie było tej zieleni jak i stojaka z rowerkami, byłoby miodzio
5tka - kadr jakoś mi nie leży, za dużo w tle
6tka - światełko inne, wiatr we włosach, mi się podoba, chociaż tło mogłoby być lepsze
aparat + kit www.korzewa.com
a dziewcze bynajmniej nie wyglada jak z polibudy...
ze zacytuje klasyk...
3 i 6 mi sie podobaja. reszta mniejida trzy panny przez miasto: pierwsza brzydka, druga brzydka, i trzecia tez z mechanicznego...
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
A wybiera się na polibudęCzyli musisz zaktualizować dane co do dziewcząt z tych uczelni
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Najbardziej podoba mi się nr 3 (za naturalność, kolorystykę, fajny, słoneczny i wesoły klimat) i 6 (w zasadzie podobnie).
Nr 2 też jest bardzo przyjemne, ale trochę razi lekka niebieskawość i brak ostrości na twarzy (ale może źle widzę).
Dlaczego nie pozostałe?
1 - zbyt szerokokątnie wg mnie;
4 - mnie osobiście nie podoba się purpura na twarzy, siność nóg (chodzi o obróbkę) i ich ustawienie;
5 - ustawienie modelki na wprost i odchylenie kręgosłupa do tyłu nie służy, nogi są wtedy na pierwszym planie (duże), wychodzą jakby znikąd.
Ale (muszę to powiedzieć jeszcze raz!) trójka jest superowa!!![]()
Całkiem fajny secik, ale jak ma się czegoś czepić to na 5 strasznie mi rzucają się w oczy na początku kolorowe kółka robiące za okna. Wyszły intensywnie i dość ostro. Ja bym je próbował jeszcze jakoś rozmyć lekko chociaż.
Skontaktuj się z nami