Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Kaś- by Novika

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Dawno tu nie byłam więc wiesz.... Chętnie posłucham krytyki
    Ode mnie jej nie usłyszysz, a przynajmniej nie za bardzo. Jak już pisałem jestem Twoim fanem
    Pozdrawiam.

Domyślnie ...

Novika. Oglądając kiedyś Twoje autoportrety, nie byłem zachwycony. Głównie za sprawą monotonności i niezbyt trafionej pomysłowości (choć były tam dwie wybitnie dobre foty). Patrząc na te zdjęcia nie mogę wyjść z podziwu, aż bije kreatywnością. Najlepsze Twoje zdjęcia jakie widziałem. Brawo. Choc zwykle bardzo krytycznie podchodzę do fotografii z dziurawymi dżinsami, to właśnie Ty pokazałaś je w sposób najmniej tandetny. Wszystkie foty są świetne ale 2 zdecydowanie najlepsza. BRAWO. Trzymaj sie dobrych pomysłów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rubber Duck Zobacz posta
    Novika. Oglądając kiedyś Twoje autoportrety, nie byłem zachwycony. Głównie za sprawą monotonności i niezbyt trafionej pomysłowości (choć były tam dwie wybitnie dobre foty). Patrząc na te zdjęcia nie mogę wyjść z podziwu, aż bije kreatywnością. Najlepsze Twoje zdjęcia jakie widziałem. Brawo. Choc zwykle bardzo krytycznie podchodzę do fotografii z dziurawymi dżinsami, to właśnie Ty pokazałaś je w sposób najmniej tandetny. Wszystkie foty są świetne ale 2 zdecydowanie najlepsza. BRAWO. Trzymaj sie dobrych pomysłów.
    Pięknie dziękuje za tak miłe słowa Mało juz robię zdjęć sobie a bardziej jakimś modelkom.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów