Chłopak robił co mógł i tanio skóry nie sprzedał
pzdr
Szukaj
Chłopak robił co mógł i tanio skóry nie sprzedał
pzdr
szacunek, Na aż 10 rund to nie liczyłem
Albert żyje, na konferencji wypowiadał składne zdania, choć w bańkę dostał. Prawdą jest, że tanio skóry nie sprzedał na ile mógł. Walczył dzielnie.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Strasznie podczas walki wygląda lewa ręka Kliczki - cały czas opuszczona i bijąca skośnie z dołu.
Krzysztof Paszkiewicz
No to taki styl boksowania, wygląda na bardzo lekceważący a on po prostu tak walczy, swoją drogą nigdy nie lubiłem oglądać walk Kliczki (a nie jak ktoś wcześniej napisał Klitschki czy jakoś tak)!
D600
Mam wrazenie, ze gdyby tylko Kliczko zechcial walka mogla by wygladac podobnie do starcia Pudiana z Najmanem. Fajnie ze Albert ma serce do walki tylko szkoda, ze nie ma umiejetnosci, po zawodniku ktory wygral 45 walk troche wiecej sie spodziewalem. Kliczko staral sie jak mogl zeby pokazac ze nie walczy z kelnerem, ale roznica klas byla az nadto widoczna. Dobrze ze mamy Adamka![]()
To jakbyśmy mieli być tacy dokładni to z ukraińskiego / rosyjskiego on nazywa się Kłyczko...
no niestety, też takie wrażenie odniosłem - że przez 3 czy 4 rundy "ładuje" prawą rękę bo prawie jej nie używał a jak zaczął to dosyć szybko Sosnowski zaczął się chwiać na nogach
Czerwony agent : 5DmkII|5DmkI|16-35f2.8L|C24f1.4L|C35f1.4L|C85f1.2L|C135f2L|580ExII
Nie jestem wielkim znawca boksu, ale dla mnie ta walka wyglądała żałośnie... Kliczko wyglądał jakby bawił się ze swoim przeciwnikiem, wyprowadzał mało ciosów, garda opuszczona przez całą walkę, no widać nie chciał Alberta upokorzyć, a jestem pewien, że gdyby chciał to Sosnowski dostałby baty nawet w 1,2 rundzie.
Niestety, ale Sosnowski nie nadaje sie na mistrza, walczył co prawda dzielnie, ale strasznie nieporadnie, zupelnie nie wiedzial co ma zrobić z tym fantem.
Ostatnio edytowane przez Locter ; 30-05-2010 o 12:20
No tak, wszyscy macie rację.
Uważam tylko, że mimo wszystko trzeba mieć odwagę, aby wyjść do ringu z Kliczką, wiedząc na co jest się skazanym. I trzeba "umieć" być przez te 10 rund sparing partnerem dla Kliczki.
Pokazał Sosnowski serce do walki i za to należą mu się brawa i szacunek.
Skontaktuj się z nami