Tym, którzy może nie wiedzą przypomnę, że jutro Albert Sosnowski walczy o pas z Kliczką. Albert waży niecałe 102 kg, Witalij 112. Będzie to pokazywał Canal +
Ja trzymam kciuki, mimo wszystko
Szukaj
Tym, którzy może nie wiedzą przypomnę, że jutro Albert Sosnowski walczy o pas z Kliczką. Albert waży niecałe 102 kg, Witalij 112. Będzie to pokazywał Canal +
Ja trzymam kciuki, mimo wszystko
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Zasadniczo to mamy pewniaka, choć już różne niespodzianki w sporcie się zdarzały, by wspomnieć Douglas vs Thyson. Czasem zdecyduje jakiś zbłąkany cios jak Lewis vs Rahman. Widać, że się chłop przyłożył, wyrzeźbił ładnie. Ale nie łudźmy się - Albert szanse ma nikłe.
Ostatnio edytowane przez d_an ; 28-05-2010 o 21:31
staruszek D70, D90 + SB 600 + 4 zoomy + 5 stałek
Mnie nie przekonuje Sosnowski, mimo iż nie śledziłem jego kariery to uważam że polegnie.
ciągle nie mam pojęcia jak będzie na arenie, ale jestem przygotowany na wszelakie ewentualności![]()
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Rzeczywiście ciekawie - niby nikt nie daje Albertowi szans, ale...
Była by niezła sensacja. W Trójce właśnie powiedzieli, że za remis liczą 40:1.
Jestem za Albertem całym sercem, ale niestety nie zdziwię się jeżeli nie wygra tego pojedynku. Liczę po prostu na to że dragon pokaże się w tej walce z dobrej strony i że nie będzie workiem treningowym dla Witalija. O której tak właściwie jest walka?
D600
Skontaktuj się z nami