Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    U mnie, jak pisałem wcześniej, podczas instalacji kazał założyć konto lub zalogować się do posiadanego konta (upgrade).
    Powiem szczerze - głowy sobie nie dam uciąć, ale rejestracja jest dowolna - po instalacji (albo po pierwszym odpaleniu programu) pokazuje się okno rejestracji - ale jest opcja: "nie chcę rejestrować". Nie pamiętam po prostu, ale raczej jestem przekonany, że nie rejestrowałem, bo generalnie nie chce mi się.

Domyślnie

Ponieważ był to updrade to przynajmniej teoretycznie powinien zażądać podania klucza jednej z poprzednich wersji. Jednak tego nie zrobił, tylko sam instalator sprawdził w Adobe czy taka wersja była zarejestrowana. Nie wiem co by było gdybym ten krok ominął. Na pudełku jest napisane, że "ten produkt może automatycznie spróbować wykonać rejestrację przez internet". To by raczej świadczyło, że tak być nie musi.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    Na pudełku jest napisane, że "ten produkt może automatycznie spróbować wykonać rejestrację przez internet". To by raczej świadczyło, że tak być nie musi.
    to może też oznaczać, że może wymusić rejestrację "ręczną"
    Zresztą, sam wiesz, jakie bywa tłumaczenie.

Domyślnie

No dobra - przemogłem lenistwo - mam wciąż niezarejestrowaną wersję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    No dobra - przemogłem lenistwo - mam wciąż niezarejestrowaną wersję.
    czyli rejestrować nie ma musu, ale jeżeli byś chciał, to musisz podać swoje dane. Czyli ktoś inny już nie zarejestruje.
    Ale na dole nie ma opcji "nie, dziękuje" tylko "zarejestruj później" Czy za jakiś czas nie powie "STOP, czas na rejestrację"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    czyli rejestrować nie ma musu, ale jeżeli byś chciał, to musisz podać swoje dane. Czyli ktoś inny już nie zarejestruje...
    Aktywuj 2 razy i więcej i tak się nie da - ja mam jak wspomniałem na laptopie i stacjonarnym.

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    ...Ale na dole nie ma opcji "nie, dziękuje" tylko "zarejestruj później" Czy za jakiś czas nie powie "STOP, czas na rejestrację"?
    Mam Ci powiedzieć ile już na tym pracuję?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Mam Ci powiedzieć ile już na tym pracuję?
    nie mam pojęcia, ja rejestruję zawsze od razu. Przynajmniej będzie ślad, że byłem pierwszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    - jak dupną Ciebie, to nic Ci nie zrobią, jak pójdą do niego, to ...
    kto dupnie, kto pojdzie...dajcie spokoj...
    pixel 4a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markow Zobacz posta
    kto dupnie, kto pojdzie...dajcie spokoj...
    jak masz firmę, to mogą dupnąć. Oj mogą.
    Prywatnego to raczej nie ma szans, żeby sprawdzili.

Domyślnie

Laptop wraca z żoną za tydzień, więc faktycznie wypróbuję

Kurczę... może zrobiłem aferę z niczego ale to konkretny wydatek był i wolałem od razu zadziałać jakbym miał kasę w błoto wywalić

W sumie logiczne, że skoro licencja i faktura jest przy mnie to nawet potencjalny złodziej musi obejść się smakiem ale zwyczajnie chciałem uniknąć sytuacji, w której przez jakiś długi weekend pozostanę bez PSa i możliwości wyprostowania sprawy w Adobe.

A co do pirackiego oprogramowania w firmie to patrząc na przygody moich znajomych i kary jakie płacili z własnej i nieprzymuszonej woli wolałem się wykosztować na oryginał na starcie

Tego typu sprawy - jak i wiele innych - raczej nie mają przedawnienia, więc... myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny

Dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w dyskusji i bezcenne rady
    Jestem już spokojny o nowy nabytek
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów