Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Słupia, wlkp.

Domyślnie Słupia, wlkp.

Mój debiut w tego rodzaju fotografii, nawet nie wiem czy to odpowiedni dział
    Ustrzelone w ostatni weekend. Co Wy na to?

Domyślnie

Od biedy do architektury by się też łapał. Dla mnie spoko, kupuję to. kadrowo nieźle, kolorki też oki. Fajnie mi gra to naturalne obramowanie.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Podobają mi się kolory,reszta już trochę gorzej
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pershing Zobacz posta
    (...) Dla mnie spoko, kupuję to. kadrowo nieźle, kolorki też oki. Fajnie mi gra to naturalne obramowanie.
    Mam dokładnie takie same odczucia Podoba się!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Dzięki Panowie, szczególnie cieszą takie opinie gdy człowiek w ogóle się tą działką fotografii nie zajmuje.

Domyślnie

Fajne okienko z drzew.Zmieniłbym kadr i moze poprawił geometrię,ale niekoniecznie..

http://iv.pl/images/05566597681742860654.jpg
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Powiem szczerze ciekawa propozycja, właśnie ta ścieżka od samego początku mnie męczyła, nie bardzo miałem możliwość jej wkomponowania w prawy dolny róg, drzewiasta 'rameczka' mi uciekała w klatce 3:2, za to w kwadracie ładnie się komponuje. Dzięki.

Domyślnie

Mnie też ten kadr się podoba Chyba po prostu wyciągnąłeś z tego miejsca to, co się dało - i fajnie to wyszło
    Kwadrat kolegi borregaard też niczego sobie
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Bardzo dobry kadr.

Domyślnie

ok.......powiem tak, swietnie skomponowane.....szerokie szklo dalo efekt "schodzacych" sie galezi.....duzy plus, naprawde fajne!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów