Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Bajorko

Domyślnie

Monitor w pracy jest watpliwej jakosci (chodzi od jakis 5 lat 24/7) ale wydaje mi sie ze masz spory przepal (pewien nie jestem), i co mi sie nie podoba to za mocno wyciagniete z cienia (wyszly ciemne plamy miejscami).....ale widok ladny....
    Tak sobie posprawdzalem i jak bys ciachnal z pol nieba to by sie ciekawiej prezentowalo

Domyślnie

Kadr i kolory fajne,ale trochę walą po oczach te przepały na niebie miejscami
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

co do przepałów macie rację, są.
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ...
    Tak sobie posprawdzalem i jak bys ciachnal z pol nieba to by sie ciekawiej prezentowalo
    podpisuję się.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Również tak uważam. Dodam jeszcze, że można by poprawić przyciemnienie nieba nad linią drzew i trochę delikatniej przyciemnić odbicie chmury w wodzie - chodzi mi o to, aby przejścia tonalne w tych miejscach były bardziej płynne.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Uprawnienia umieszczania postów