Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Dziwne, sciagnalem sobie Capture One LE i chcialem zobaczyc jak to dziala z tym ze nie chce mi otwierac NEF'ow z D80 - to znacyz miec pecha
    Nikon D80; Nikkor 18-200 VR; Jupiter 135/3,5; mieszek; SB-800... i tyle...

Domyślnie

którą wersje ściągnałeś NEFy z D80 otwiera dopiero wersja 3.75
    pozdrawiam Piotr

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Ja sobie pobrałem triala ze stronki producenta za namową i po wyjaśnieniach forumowiczów w wątku o Capture ONE który założyłem. Stwierdzam, że bardzo fajny programik . Chyba zostanie u mnie na długo. Wersja LE chodzi jakby troszkę szybciej niż wersja PRO z którą wcześniej próbowałem walczyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    nie czuje się ekspertem, ale po obrobieniu jednego zdjęcia i zaznaczeniu pozostałych do których chce skopiować jego parametry używam ikonki w prawym górnym rogu, pojawia się wtedy tabelka Apply Settings, gdzie można zaznaczyć które parametry mają być kopiowane i to cała filozofia później Insert i wszystkie zaznaczone pliki wędrują do obróbki
    ps. oczywiście w każdej zakładce jest możliwość kopiowania przy pomocy tej samej ikonki
    Mam LE i mogę na stałe ustawić tylko opcje z zakładki Focus. Tylko tyle? czy powinny aktywne być wszystkie?

Domyślnie

Juz wszystko mam w zakładce Focus funkcja Apply... można zaznaczyc wszystko.
    Jaką opcje wyostrzania uzywacie? Soft czy standart look i jakie wartości Amount zwykle używacie?

Domyślnie Capture One 4

W pierwszym kwartale 2007 roku ma wyjść nowy Capture One 4, wiem że przy zakupie z katą Sandisk CAPTURE ONE 3,.. jest mozliwa jednorazowa aktualizacja i w związku z tym mam pytanie czy ktoś wie czy właśnie tą wersje można będzie za darmo zaktualizować do nowej wersji 4.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów