Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Gosia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ale jeżeli już chcemy pokazać klęczącą postać, to w tym wypadku warto zadbać może o cień na podłodze, bo inaczej rodzą się właśnie takie intepretacje jak moja wcześniej. Jak widać samo użycie ciemnego matowego tła jest w tym przypadku problemem. Klękanie to dość ryzykowny temat na zdjęcia, stąd być może podświadomie widziałem to jako skok.
    masz racje ale ja dodalbym do tego , ze gdyby to zdjecie przedstawialo skaczaca modelke jej wlosy bylyby inaczej ulozone , troche bardziej rozwiane , uniesione
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

kadry w porządku, ale przydałoby sie popracowac na obróbką i balansem bieli. Modelka na wszystkich ujęciach ma czerwono-pomaranczową skórę.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Muhozol Zobacz posta
    czy ta Pani aby nie klęczy na suknie? Dla mnie za ciepło ale kadrowo może być.
    Dokładnie jest jak piszesz, na podłodze było położone czarne sukno.

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    kadry w porządku, ale przydałoby sie popracowac na obróbką i balansem bieli. Modelka na wszystkich ujęciach ma czerwono-pomaranczową skórę.
    Zgadza się, wszystkie te zdjęcia są "ciepłe" ale to zabieg celowy, a raczej mój gust(niekoniecznie dobry;p). Wszystkie fotki mam w formacie RAW - manipulując temperaturą barwną "oziębienie" zdjęcia na moje oko nie wpłynęło pozytywnie. Dlatego pozostawiłem je takie jak zrobiłem Niemniej jednak dziękuję za opinię.
    D800 | D60 + Grip | N18-55VR | N70-300VR | N28/1.8 | N35/1.8 | N85/1.8 | N24-70/2.8 | SB-900 | + gadżety
    www.rafalwisniewski.com.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów