Znalazłem na necie 2 niepochlebne opinie, ale cena na pstryku bardzo mnie kusi...
Szukaj
Znalazłem na necie 2 niepochlebne opinie, ale cena na pstryku bardzo mnie kusi...
The name of the game is to fill the frame.
Induro to to samo co Benro, z inna nalepką. Induro jest sprzedawane na rynku amerykańskim. Spodziewaj się tej samej jakosci.
W takim razie pytanie brzmi: węglowe Benro czy węglowy Velbon?
Też spotkałem się z tą opinią, tylko widzę, że jakoś mało "takie same" modele statywów mają
http://www.indurogear.com/main/
http://www.benro.com/main/
EDIT: Skoro Benro w USA sprzedają jako Induro to po kiego grzyba na stronie Benro piszą:
"BENRO offers personal assistance in the USA via e-mail, fax or phone. We will respond to email promptly during the business week. [email protected]
For written correspondence please write to:
MAC Group BENRO Division
8 Westchester Plaza
Elmsford, NY 10523"
EDIT2: Co by było ciekawiej na stronie Induro piszą:
"INDURO offers personal assistance in the USA via e-mail, fax or phone. We will respond to email promptly during the business week. [email protected]
For written correspondence please write to:
MAC Group INDURO Division
8 Westchester Plaza
Elmsford, NY 10523"
Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 26-05-2010 o 18:54
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Ja też to powyżej napisałem na podstawie opinii z Internetu. Podejrzewam, że jakaś jedna chińska manufaktura produkuje wszystko, a potem jest rozdzielane na parę różnych firm handlowych. Podobnie było z wieloma filtrami. Tym niemniej jakość tych wyrobów bardzo podobna (to też opinia z netu).
Ciekawe jest tylko to, że poza głowicami, które się troszkę (ciut) z wyglądu różnią, to statywy ciężko znaleźć takie same tylko z inną nalepką, co nie przeszkadza oczywiście produkować je w jednym zakładzie.
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Nadal nie wiem czy brać Induro czy Velbona. Poradźcie coś!
Skontaktuj się z nami