Z całym szacunkiem - chyba za daleko mam do morza i nie odczytuję tamtejszych klimatów, ale ani jedno z tych zdjęć do mnie nie trafia.
(mam nadzieję, że moja szczerość nie zostanie źle zrozumiana- daleki jestem od złośliwości )
Szukaj
Z całym szacunkiem - chyba za daleko mam do morza i nie odczytuję tamtejszych klimatów, ale ani jedno z tych zdjęć do mnie nie trafia.
(mam nadzieję, że moja szczerość nie zostanie źle zrozumiana- daleki jestem od złośliwości )
Z całego setu wybieram 2kę - za świetne (MZ) pokazanie wyłaniającego się z mgły statku.
Mnie sie podoba tak jak jest......bardzo dobre zdjecia......fajnie by sie prezentowaly w B&W z taka jasna mgla i kontury......piekna seria, gratuluje!
Nikon http://greg77.com/
ja tam lubie mgłecały secik swietny ale dla mnie 4 naj
chyba jako jedynemu :P
1a kwadrat.
Fajny krajobraz....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
1a jest ładna, 2 również mi się podoba, chyba nawet naj, może zbyt centralnie, ale obiekt robi wrażenie.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Świetny klimat i wybiorę jedynkę![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
ciekawe, wybieram 1 i 5.
On the board: D90 + 2 nikkorki i statyw.
Dwójka na szóstkę.Ten statek widmo we mgle gdzieś pośrodku oceanu robi wrażenie.
Skontaktuj się z nami