Ładnie
Szukaj
Ładnie
NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1
Dars
atrakcyjna Ola... kurcze tak teraz sobie mysle ze kazda Ola chyba jest atrakcyjna(przynajmniej te które znam)
ładnie
Ogólnie mówiąc to wszystkie super ale nr. 2 zatrzymało moją uwagę na dłuzej (za spojżenie),a na nr.7 ten bokoeh jakiś taki psujący odbiór
Gratki![]()
Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną
Dzięki wszystkim za odwiedzinydo zobaczenia
![]()
Cały set mi się podoba.Osobiście - ale to ja - wolę gdy widać wiecej oczu, tęczówki. U Ciebie są prawie czarne. Może Ola, piekna kobieta, ma takie oczy, a może to mój monitor mi psikusy robi. Jak by nie było bomba!Tak z ciekawości, co to jest za "falowanie powietrza" na 7? Pozdrawiam.
witam,
1. podoba mi się bardzo, choć pomyślałbym żeby dać trochę więcej dołu (około 2cm może trochę więcej)
3. kolejne fajne ujęcie choć chyba uciekła ostrość i zanikły szczegóły przy brodzie modelki no i ucięty czubek głowy (chyba zdecydował bym się na bardziej odważne cięcie głowy albo starałbym się kadrować tak by nie ucinać samego czubka - choć przyznaję się, że czasami też zdarza mi się uciąć czubek czyjejś głowy podczas sesji ;P).
6. podoba mi się bez większych uwag.
Pomimo tych drobnych mankamentów, które wymieniłem ta trójeczka fotek podoba mi się najbardziej![]()
D800 | D60 + Grip | N18-55VR | N70-300VR | N28/1.8 | N35/1.8 | N85/1.8 | N24-70/2.8 | SB-900 | + gadżety
www.rafalwisniewski.com.pl
Jakim szkliwem popełniona jest dwójka? 50-tka, tylko która...
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
Najbardziej podoba mi się 6Chociaż wszystkie są w porządku...
D60 | N35 1.8 AF-S | N18-55 AF-S VR
Skontaktuj się z nami