Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Wodospadzik w lesie

Zmusiłem się w końcu do zrobienia kilku zdjęć w nefach (99 % moich zdjęć to jpgi). Efekt końcowy jednego ze zdjęć przedstawiam poniżej i zapraszam do komentowania, doradzania. Zdjęcie "wywołałem" w programie Lightroom 2.6 a zmniejszyłem i obramowałem w photofiltre.

Domyślnie

Ladne! Naprawde ladne.......mysle ze po kilku wypadach z RAWami nie wrocisz do JPGa

Domyślnie

Jak na poczatek NEF-a to calkiem niezle ale uwierz mi, ze mozna naprawde swietne rzeczy z tego wyciagnac.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Mnie się podoba tak jak jest.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Ładnie to wygląda
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

nooo nieźle sobie poradziłeś, podoba mi się.

Domyślnie

Już to ,niedawno, widziałem....?
    Zieleń ,deko,świeci i niebieski włazi na wodę.....Ogólnie za duża saturacja.Kadr OK,trochę za mało góry.
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 25-05-2010 o 17:34
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Też bym ciut zdjął niebieskiego, ale ogólnie to mi się podoba.

Domyślnie

A mnie się nie chce w tych rawach bawić,owszem jakość już z puszki jest wyraźnie widoczna ale mi zwyczajnie cierpliwości brak do obróbki.
    Twoje zdjęcie bardzo urokliwe i malownicze,fajne miejsce na zdjęcia,zapewne jest ich więcej? Gdzie dokładnie szukać?
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Fajny obrazek, jednak jakoś mi tu światła brakuje, może nie lepiej, ale na pewno inaczej...
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów