s takom modelkom to ja nic sensownego nie napiszę![]()
Szukaj
s takom modelkom to ja nic sensownego nie napiszę![]()
Raz jeszcze dzięki za rady i opinie.
Jeszcze jedno do oceny z inna obróbką. Co sądzicie?
brak podpisu
Szóstkę ciężko mi obiektywnie ocenić, ehh....![]()
powiem tak - miales/masz tak wyczesana sliczna modelke ze ciezko mi cos innego niz och ach rzec o zdjeciach , bo ja hetero jestem w koncua serio to nie widzialem chyba jeszcze tak fajnej talii, takiego super wciecia, pomimo ze troche modelek juz ogladalem. Masz material taki ze pozazdroscic.
![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Piękna modelka. Najbardziej podoba mi się piątka chyba, ale większość jest bardzo dobra.
Uwagi: przede wszystkim zmechacone wdzianko - no masakra niestety i taki detal psuje ewentualne możliwości wykorzystania zdjęć.
6 - pod jednym okiem kiepskie cienie - do retuszu; generalnie słabsze światło i obróbka tutaj
4 - można się pobawić w delikatne wyrównanie odcieni dłoni oraz łokcia
5 - chętnie zobaczyłbym wersję z modelką patrząca w obiektyw tym razem
7 - za sino; 7.1 - może być; obciąłbym trochę dołu i prawej
8 - góra zdjęcia fajna, ale nie lubię takiej perspektywy zaglądania w dekolt, w dodatku z bielizną tak pokazaną i jakąś częścią nogi w kadrze
9 - kosz, zwróć uwagę na łokieć, przy dalszych eksperymentach; kiepsko wychodzi też cień na ręce od strony ciała - tak kontrastowo, to chyba niedobry pomysł
Dla mnie nr 2 i 6 wygladaja najciekawiej. Jakim obiektywem robione?
Skontaktuj się z nami