Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Lightbulb Grand Press Photo 2010

nie wiem czy ktoś już wrzucał, ale co mi tam, najwyżej zdubluję

niektóre zdjęcia bardzo dobre ...
    polecam do porannej kawy:

http://www.grandpressphoto.pl/

a tu dla leni zebrane do kupy najlepsze w danych kategoriach:
    http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97905...a_prasowe.html
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

o, ja zaspany wybiorę wersję dla leniwych
    Pursue happiness with diligence

Oszczędny w słowach Awatar hawk
    Miasto
    Kattowitz

Domyślnie

Dużo niezłych zdjęć, ale może mi ktoś powiedzieć co jest dobrego w zdjęciu "III nagroda w kategorii LUDZIE"? Ja rozumiem że emocje i w ogole, ale jeżeli chodzi o sam warsztat - zdjęcie jest nieostre, poruszone, do tego brzydkie B&W...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hawk Zobacz posta
    ale może mi ktoś powiedzieć co jest dobrego w zdjęciu "III nagroda w kategorii LUDZIE"? Ja rozumiem że emocje i w ogole, ale jeżeli chodzi o sam warsztat - zdjęcie jest nieostre, poruszone, do tego brzydkie B&W...
    jak ktoś tak pisze (nie mówię, że źle), to zawsze go kieruję na twórczość pana Wiktora Wołkowa
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Dużo niezłych zdjęć, ale może mi ktoś powiedzieć co jest dobrego w zdjęciu "III nagroda w kategorii LUDZIE"? Ja rozumiem że emocje i w ogole, ale jeżeli chodzi o sam warsztat - zdjęcie jest nieostre, poruszone, do tego brzydkie B&W...
    Myślę, że sztuką jest zrobienie na pozór zepsutego, nieostrego zdjęcia, które jednak ma odpowiedni klimat i wymowę.
    A to chyba ma coś w sobie....
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Choćby to, że jest pięknie pokazany ruch. Spróbuj to samodzielnie odtworzyć, zobaczysz, że nie jest łatwo.
    Krzysztof Paszkiewicz

Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Uprawnienia umieszczania postów