Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Klasyczny z Ring light

Tak o to prezentuje zdjecie z portretu.

Mam prosbe, jesli ktokolwiek zna jakies latwo przyswajalne tutoriale ktore moga pomoc w post produkcji zdjec bylbym niezmiernie wdzieczny...

A o to zdjecie:

I prosze bez ogrodek pisac co jest zle...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

no to zawiało plastikiem i to strasznie po za tym chyba nie dokończyłeś obróbki przy lewym oku, generalnie za dużo chciałeś wszystkiego dać i sporo przesadziłeś w programie
    bieluś

Domyślnie

obrobka do kosza... ona juz nie wyglada jak czlowiek popatrz co sie stalo ze skora !
    N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
    Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania

Domyślnie

a gdzie się podział nos modelki?

Domyślnie

no strasznie wyszło, nosa nie ma...

Domyślnie

M..A..S..A..K..R..A !!!
    to jeśli chodzi o obróbkę.

kadrem też nie powaliłeś, ot traditional
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

I za to was cenie ze nie owijacie w bawelne. Naprawdę nie mam pojęcia w którym kierunku mam iść. Jakieś podpowiedzi? Czym się kierować? Czego unikać?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

ona po prostu ma krzywą przegrodę nosową...... , no i pewnie sie fatalnie wysmarowała Samoopalaczem, stąd pewno taki wynik.

a teraz na poważnie...... Słaba obróbka.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

oj nie nie.. ta obrobka.. tam wymiziane to jest ze hy.. life in plastic is fantastic mi sie rpzypomialo - mowimy tak naturalnosci z lekka korygowanej a nie nienaturalnosci z lekka naturalizowanej
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Według mnie, to zdecydowanie powinieneś najpierw spróbować wygładzić cerę, ale jednocześnie i przede wszystkim zachować jej fakturę - żeby nie było tak plastikowo, jak teraz (w PS spróbuj może Spot Healing Brush Tool i Patch Tool, ewentualnie jeśli chce Ci się dłubać i jakoś tam masz to opanowane już, to przeglądnij tutoriale, nawet te na youtubie, odnośnie dodge&burn na skórze).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów