Tak o to prezentuje zdjecie z portretu.
Mam prosbe, jesli ktokolwiek zna jakies latwo przyswajalne tutoriale ktore moga pomoc w post produkcji zdjec bylbym niezmiernie wdzieczny...
A o to zdjecie:
I prosze bez ogrodek pisac co jest zle...
Szukaj
Tak o to prezentuje zdjecie z portretu.
Mam prosbe, jesli ktokolwiek zna jakies latwo przyswajalne tutoriale ktore moga pomoc w post produkcji zdjec bylbym niezmiernie wdzieczny...
A o to zdjecie:
I prosze bez ogrodek pisac co jest zle...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
no to zawiało plastikiem i to strasznie po za tym chyba nie dokończyłeś obróbki przy lewym oku, generalnie za dużo chciałeś wszystkiego dać i sporo przesadziłeś w programie
bieluś
obrobka do kosza... ona juz nie wyglada jak czlowiek popatrz co sie stalo ze skora !
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
M..A..S..A..K..R..A !!!
to jeśli chodzi o obróbkę.
kadrem też nie powaliłeś, ot traditional![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
I za to was cenie ze nie owijacie w bawelne. Naprawdę nie mam pojęcia w którym kierunku mam iść. Jakieś podpowiedzi? Czym się kierować? Czego unikać?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
ona po prostu ma krzywą przegrodę nosową......, no i pewnie sie fatalnie wysmarowała Samoopalaczem, stąd pewno taki wynik.
a teraz na poważnie...... Słaba obróbka.
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
oj nie nie.. ta obrobka.. tam wymiziane to jest ze hy.. life in plastic is fantastic mi sie rpzypomialo - mowimy tak naturalnosci z lekka korygowanej a nie nienaturalnosci z lekka naturalizowanej![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Według mnie, to zdecydowanie powinieneś najpierw spróbować wygładzić cerę, ale jednocześnie i przede wszystkim zachować jej fakturę - żeby nie było tak plastikowo, jak teraz (w PS spróbuj może Spot Healing Brush Tool i Patch Tool, ewentualnie jeśli chce Ci się dłubać i jakoś tam masz to opanowane już, to przeglądnij tutoriale, nawet te na youtubie, odnośnie dodge&burn na skórze).
Skontaktuj się z nami