Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: DJ

Domyślnie DJ

Kolega ceekay78 poprosił mnie jakiś czas temu o zrobienie mu kilku zdjęć, gdy gra w klubie. Pierwszy raz robiłem zdjęcia w takich warunkach, i pierwszy raz zdalnie odpalałem lampę, więc z efektami było różnie. Z wszystkich ujęć mi najbardziej podeszło to. Wrzucam z prośbą o uwagi.

Domyślnie

Technicznie nieźle, choć moim zdaniem brakuje na tym zdjęciiu pazura, jakiegoś hardcore'u, szaleństwa. Ten DJ to jakiś spokojny chłopak z sąsiedztwa?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrołęka

Domyślnie

Ciężko nawet stwierdzic, że to DJ. Przydałoby się jakieś ujęcie z dołu może, żeby było widac konsoletę?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur678 Zobacz posta
    ...pazura, jakiegoś hardcore'u, szaleństwa. Ten DJ to jakiś spokojny chłopak z sąsiedztwa?
    może nie ująłbym tego w ten sposób, ale coś w tym spostrzeżeniu jest. Bardzo się koncentruje na tym co robi. A, że robiłem zdjęcia przed właściwym graniem, to jeszcze nie było tego szaleństwa. Dzięki za opinię. Następnym razem postaramy się, żeby było żywiej.

Cytat Zamieszczone przez maaati Zobacz posta
    Przydałoby się jakieś ujęcie z dołu może, żeby było widac konsoletę?
    Chyba z góry? Mam kilka takich, ale nie jestem z nich 100% zadowolony. Ale ogólnie masz rację, tylko ten sprzęt jest dosyć niewielki, ku memu zdziwieniu, i na zdjęciach wcale nie wychodzi imponująco.

Dorzucę jeszcze takie zdjęcie. Jest i deck, i więcej ruchu, tylko DJa kiepsko widać

Domyślnie

No drugie to co innego. Podoba się o wiele bardziej.

Uprawnienia umieszczania postów