Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Balet w mieście...

Od jakiegoś czasu ścieram się z tematem baletu, cześć zdjęć widzieliście już na forum. Teraz czas na balet w innym wydaniu. Bardzo zależy mi na rozwoju tego projektu dlatego zapraszam Was do podzielenia się ze mną waszymi spostrzeżeniami i uwagami.

1.

2.

3.

4.

5.

Jarek Saternus

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Widziałem już te zdjęcia na Twojej stronie. Dla mnie R-E-W-E-L-A-C-J-A!!! Ale zapewne będziesz miał mało komentarzy, bo malkontenci nie mają tu czego krytykować

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shakin Zobacz posta
    Widziałem już te zdjęcia na Twojej stronie. Dla mnie R-E-W-E-L-A-C-J-A!!! Ale zapewne będziesz miał mało komentarzy, bo malkontenci nie mają tu czego krytykować
    Chciałbym aby tak było, ale w życiu działa zwykle następujący scenariusz: Zdjęcia powalające dostają wiele komentarzy i pochwał, zdjęcia słabe także mogą liczyć na komentarze i krytykę (tu na bonus mogą liczyć autorzy słabych zdjęć święcie przekonani o doskonałości swoich prac ). A gdzieś tam na szarym końcu znajdują się zdjęcia dobre ale bez polotu, emocji, etc, nie ma się do czego przyczepić ale nie ma też powodu aby zatrzymać się przy takich zdjęciach na dłużej. I boje się, że powyższe zdjęcia mogą być ilustracją do tej teorii.

Piszę to z przymrużeniem oka ale myślę, że jest w tym ziarno prawdy. A wniosek z tego może być tylko jeden, trzeba walczyć z tematem dalej ;]

Dzięki, bardzo cieszę się że Ci się te kadry spodobały.

Jarek Saternus

Domyślnie

Jak dla mnie jedynka jest fenomenalna!!!!

Domyślnie

Super! Gratulacje.
    Bardzo ciekawy pomysł. Dwójka się podoba.
    Życzę wytrwałości w tworzeniu c.d.!
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Ciekawy pomysl na projekt, podoba mi sie i czekam na finalna wersje Poprzednich twoich zdjec nie widzialem.
    Jedynka najbardziej cieszy oczy Czworka mi sie rowniez podoba chociaz za jasno jak na moj gust. Do calosci reportazu staraj sie nie powielac kadrow. Dwojka z czworka, trojka z piatka to praktycznie to samo.
    Walcz z tematem, pracuj nad nim bo narazie to pojedyncze kadry, jeszcze nie grajace ze soba.
    Odnosnie komentowania to czesciowo sie zgodze z Toba Dodalbym, ze czesciej komentowane sa zdjecia, ktore nie wymagaja wiekszego zaangazowania w ocenie :P

Domyślnie

Projekt całkiem fajny jednak jedna rzecz która mnie drażni to głębia ostrości .Moim zdaniem powinna być papierowa tak żeby drugi plan nie przytłaczał głównego tematu. Powodzenia
    Fotogacek
    Matryca,szkiełka i inne bibeloty
    Fotografia ślubna Poznań Zdjęcia dzieci

Domyślnie

Dzięki za komentarze, cieszę się że zdjęcia się podobają i wdzięczny jestem za wszystkie uwagi. Jak pisałem to dopiero początek projektu więc myślę, że z czasem będzie lepiej i bardziej porywająco

Czas planować kolejne sesje! ;]

Uprawnienia umieszczania postów