Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wlasciwie trudno to zaliczyc do krajobrazu ale.......ja sie nie umiem odnalesc w innych dzialach
    Bo w innych dzialach bedzie zdecydowanie mniej komentarzy
    dla mnie to ewidentnie architektura. Jedynka ok, dwojka niezbyt
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Chawlipięta!
    Kurcze, powiem Ci, że te foty... jakby nie Twoje. Ale fajnie, ze cos innego pokazales
    1 mi sie bardzo podoba

P.S. Poniedzialkowe "łódki" niestety odpadaja... jutro jade z zona na północ, na "szybki plener"
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

no swietnie Grzesiu gratki - to jest coś innego i tak trzymaj

Domyślnie

Użyje słowa, które lubisz inne jedynka dla mnie bombowa, jak z plakatu, reklama jak się patrzy. Super.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

świetne.mogłeś jednak włączyć światełka,nawet jak byś miał zginąć,lub zapłacić rachunek za prąd.oba na duży +.

Domyślnie

nikt nie ma pojecia jakie dzwieki potrafi wydawac taki obiekt w nocy kiedy temperatura spada z 24C do ok 12C..........skrzek i wycie jak by kogos ze skory obdzierali i ja sam w tym wszystkim
    Dawno nie mialem takiego cykora ale czas sie przyzwyczaic bo teraz bede tam bywal....

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    no.... nie spodziewałem się Jestem pozytywnie zaskoczony...

Al naprade myslisz ze jestem tak ograniczony............nie od wczoraj robie zdjecia.....jednak co do nocnych to jestem srednio przekonany
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 22-05-2010 o 23:14

Domyślnie

Bardzo "wrażeniowe", szczególnie jedynka, pięknie Grzesiu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Fajnie Ci wyszło.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

1 bardzo ladna. Ale to nie krajobraz, lecz architektura. Mz po to mamy rozne dzialy, zeby one tez zyly. Jesli nie bedziemy tam umieszczac zdjec, nie bedzie sie tam nic dzialo. Zamkniete kolo. Malo komentarzy? Byc moze, ale zazwyczaj sa one konstruktywne.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    1 bardzo ladna. Ale to nie krajobraz, lecz architektura. Mz po to mamy rozne dzialy, zeby one tez zyly. Jesli nie bedziemy tam umieszczac zdjec, nie bedzie sie tam nic dzialo. Zamkniete kolo. Malo komentarzy? Byc moze, ale zazwyczaj sa one konstruktywne.
    Wstawiam czasami do architektury i .... równie dobrze foty mogły pozostać na dysku w domu, podobna liczba komentarzy

Jedynka robi wrażenie, podoba się. Inaczej, ale bardzo fajnie Ci to wyszło.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów