Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Nie mam ...

Oszczędny w słowach Awatar sabs2key
    Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie Nie mam ...

... pomysłu na tytuł, jakoś brakuje mi weny ale opinii chętnie wysłucham - przeczytam

Domyślnie

Podoba mi się,kadr i kolorki ładne,wszystko gra

Pozdro
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Myślę, że lepiej, jakby droga wychodziła z LD, i można było troszkę szerzej drzewko dać.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Z prawej strony drzewa były krzaczory nie mogące się wkomponować w kadr, a drogę tak wkomponowałem bo musiał bym dać więcej nieba, które wyżej już nie było za ciekawe. Dzięki za odwiedziny i komentarze.

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mnie się to zdjęcie nie podoba. Brak punktu zaczepienia dla oka, bałagan w kadrze i jakoś tak przypadkowo to wyglada. Przeszkadza mi ten krzaczor po lewej stronie, który zachodzi na drzewo na drugim planie. Gdyby go nie było, zdjęcie od razu nabrałoby jakiegoś przekazu. A tak jest kiepsko.

Domyślnie

Plany wieloplanow raczej nie powinny sie nakladac. Ladne swiatelko.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Nie wiem czy nie wkraczam w poletko grupy pod wezwaniem Harba,
    jeśli nie to pozwolę sobie wtącić 3 grosze, moim zdaniem tego typu widoczki lepiej oglądają się w kadrach poziomych ale w tym przypadku nie wiem czy w kwadracie nie byłoby lepiej, przycinając zdecydowanie dół , góry nie da się już przyciąć, z kwadratu nici.
    Jeśli jednak wszedłem w zastrzeżone poletko Harba, to proszę moderatorów o natychmiastowe wykasowanie mojego posta by uniknąć niepotrzebnej awantury

Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Przypadkowo to nie jest na pewno a krzaki już miałem rwać ale jakoś za wiele tego Podejście do kwadratu też było tylko wtedy już całkiem ciasno się wydaje.

Uprawnienia umieszczania postów