Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Do Rabki przez Kraków czy Wadowice?

Witam.
    Jutro muszę być w Rabce w sanatorium razem z dzieckiem. Może ktoś dzisiaj jechał trasą Kraków-Zakopane albo Katowice-Zakopane. Będę jechał z Jaworzna i nie wiem czy jechać przez Wadowice (po drodze most w Jankowicach nad Wisłą i Skawa w Zatorze) czy też przez Kraków gdzie tez podobno okolice M1 zalane...
    Dzięki za informacje...
    D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Domyślnie

Wczoraj jeszcze były problemy z przejazdem w Zatorze. Przedwczoraj droga z Kęt na Wadowice i Kraków była przejezdna - nie wiem jak przez Suchą Beskidzką. Moja propozycja jeśli nie bierzesz pod uwagę A4 to przez Chrzanów, Libiąż, Alwernię do Krakowa. W Krakowie albo kieruj się na węzeł Mirowski na A4 (podobno dzisiaj otwarli-to już niepłatny odcinek więc spokojnie sobie przelecisz do wylotu na zakopiankę) albo wjedź do Krakowa ul.Ks. Józefa przez most Zwierzyniecki , ul. Kapelanka , Łagiewniki i jesteś na Zakopiance.
    puszki...słoiki... trochę popsutych przetworów...

Domyślnie

Nie wiem czy już jest otwarty most na Wiśle pomiędzy Bieruniem a Oświęcimiem. Ja bym jechał przez Kraków.

Oszczędny w słowach Awatar gsh
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Jedź normalnie A4, za bramkami wpadasz na obwodnice, potem Zakopianką do Rabki. Wszystko przejezdne. Daruj sobie jazdę bokami.
    d600, s15-30, n24 2.8, n50 1.4, n85 1.8, sb900, 2 x YN460

Domyślnie

Dokladnie, wskakuj na A4 do Krakowa, potem obwodnica i wylatujesz na Zakopianke. Prosciej sie nie da
    Po co Ty pod M1 chcesz jechac to ja nie wiem
    d700

Domyślnie

ok dzięki wszystkim... pozdrawiam....
    D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Uprawnienia umieszczania postów