Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ...Asia...

Domyślnie ...Asia...

Asia odsłona pierwsza... bez blendy świateł...bez PS taki mały spontan...
    Pierwsze z serii...

1)

Tak na marginesie test S85 1.4
    l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek Urbanowski Zobacz posta
    Dla mnie osobiście bez emocji. Ja bym nie pokazywał
    Ty byś nie pokazywał, bo może jesteś bardziej pro niż autor zdjęcia powyżej, więc aż prosi się napisać co Twoim zdaniem w zdjęciu jest nie ok a nie że byś nie pokazywał No chyba, że tylko o brak emocji Ci chodzi w co nie wierzę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Ty byś nie pokazywał, bo może jesteś bardziej pro niż autor zdjęcia powyżej, więc aż prosi się napisać co Twoim zdaniem w zdjęciu jest nie ok a nie że byś nie pokazywał No chyba, że tylko o brak emocji Ci chodzi w co nie wierzę
    Co jest nie tak? kadr to pierwsza i zasadnicza rzecz, która mi się nie podoba na tym zdjęciu. Tym samym dalej juz się nie zaglębiam, bo nie ma tu nic co może mnie zatrzymać na dłużej. Autor sam wspomniał, że to test szkła. Jednak samo szkło i body nie wystarczą zeby powstało coś godnego uwagi. Już kiedyś na forum pisałem, że najważniejszy jest dystans do swoich prac, a tym samym wybór tego co jest godne pokazania powinien być poprzedzony chwilą przemyślenia. Oczywiście mozna wrzucać wszystko jak popadnie tylko wtedy powstaje pytanie: jaki jest tego cel?
    Mam nadzieję, że autor zdjęcia nie odbierze tego jako atak, a raczej dobrą radę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek Urbanowski Zobacz posta
    Dla mnie osobiście bez emocji. Ja bym nie pokazywał
    Ja też, a wymagający nie jestem.
    Słabiutka fotka i tyle.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

kadr moim zdaniem kompletna klapa. Mina modelki też jakaś taka niewyraźna
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

racja jakieś takie bez wyrazu

Uprawnienia umieszczania postów