Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: agata.

Domyślnie agata.

sobie wrzuce, a co:

ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
    tomaszpietrek.carbonmade.com

Domyślnie

Szkoda czubka głowy, ale podoba się Można by bardziej oczy podkreślić
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

MZ kadr bardzo fajny i świetne spojrzenie. Ale coś się chyba stało z obróbką twarzy, jakies takie jasne plamy i chyba trochę zielonego zafarbu.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

witku bardzo możliwe.

obarbiałem na laptopie, na którym wszystko wyglada pieknie. (jest po umownej kalibracji ).

w poniedzialek do mnie dotrze porzadny monitor (ach, w jakich cudownych cenach teraz mozna kupic CRTki, które jeszcze pare lat temu byly warte fortune), to pewnie sie załamie jak zerkne na swoje ostatnie wywołane nefy i zaczne od wszystko od poczatku (czyli jakies 5 sesji, pracowity tydzien).

Domyślnie

Cholera , chyba też mnie czeka wymiana monitora !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

a co, u Ciebie też dobrze? : ). (jak sie upiornie upierdliwie wpatrze w twarz, to faktycznie minimalny zielony zafarb widze, co zapowiada przerazenie po ujrzeniu zdjecia na crt/jakims sensownym eizo )

Domyślnie

U mnie może minimalnie ... NEC 22' też po kalibracjii niby . Myślę nad Iiyama 26' lub 27' ... Jak kasy starczy i żona pozwoli !

Uprawnienia umieszczania postów