Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: A rtyści?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wytłumaczcie mi w prosty sposób o co wam idzie czy o to, że ta kobieta jest artystą dyplomowanym i robi takie zdjęcia czy, że zdjęcia reprezentują jakiś wybitnie niski poziom?

Domyślnie

Czuję się pozdrowiona

Nadal uważam, że ktoś piętnujący ignorancję czy niedouczenie innych, lub poddający w wątpliwość zasadność wydania dyplomu przez taką czy inną uczelnię, sam chociaż w obszarze ortografii powinien zachowywać się bez zarzutu. Tymczasem fakty są inne.

PS Autorki zdjęć nie znam, nie znam też jej rodziny, ani nikogo z władz ASP
    Ostatnio edytowane przez jm ; 21-05-2010 o 20:09
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Oszczędny w słowach
    Miasto
    gród kraka

Domyślnie

"wszyscy artyści to prostytutki" jakikolwiek poziom prezentujemy, każdemu zależy na tym żeby się dobrze sprzedać-cecha wspólna...bo przecież sprzęt na drzewach nie rośnie a i jeść czasem trzeba. też się wkurzam, bo czasem wyjdzie gniot, różne są sytuacje, najgorsze jest to że niektórym te gnioty się podobają..o gustach się nie dyskutuje...podobno

Domyślnie

chodzi tylko o to że... a już o nic nie chodzi... a zresztą, chodzi o to że jak taka osoba skończyła w ogóle asp? z dyplomem foto? może nie lubi tego robić? ktoś jej kazał? a to nie jest gniot: http://fotobg.pl/wpg2?g2_itemId=847 ?? a teraz zaczynam coś kojarzyć w krakowie znane nazwisko Buzek-Garzyńska... teraz mi się rozjaśnia skoro jest z takiej rodziny z takimi tradycjami musi się tym zajmować. Pamiętajcie nikogo się nie czepiamy!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-05-2010 o 11:50 Powód: pis.
    sporo gratów

Domyślnie

Oj czepiacie się. To jest Majka z TVN
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

stwierdziła Gabriela: "Z zamiłowania i z wykształcenia jestem fotografem" więc pewnie jej nikt nie kazał.
    ale za takie zdjęcia to bym fotografa obił
    system już wybrany, kolekcjonujemy zabawki

Domyślnie

Może to trochę odległe od tematu ale na pewno warte przemyślenia: kiedyś dawno, dawno, dawno temu czekaliśmy na kumpla zdającego na AWF, leżymy sobie na basenie Wisły podziwiamy cuda przyrody i czekamy, przyszedł, pytamy jak poszło - doskonale 100m pobiegłem w 9.95, trochę nam kopary opadły, ale chwilę przyszedł kolejny kumpel i wyjaśnił że w tym samej grupie ale kilka metrów za naszym znajomkiem biegł gość który musiał zdać - z prostej arytmetyki wyszło że nasz kumpel który biegł pierwszy "musiał" pobiec 9.95. Samo życie. Dodam że nasz kumpel już nigdy później tak szybko nie biegał. Do dzisiaj uważam że nie zauważyliśmy dużego talentu na miarę europejską, a nawet światową.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Bynajmniej podsumowując temat, kto by z nas chciałby dostać takie właśnie fotgrafie z własnego ślubu.
    D600 / Tamron 17-35 2.8-4 DI OSD / N70-300 VR IF ED / N35 1.8 ED
    Olympus E500 / Sigma EX 30 1.4 / Zuiko 14-42 /

Domyślnie

Jak widać na przykładzie Gabrieli nie wystarczy mieć dyplom ASP żeby robić dobre zdjęcia, ale na pewno wystarczy żeby mieć masę zleceń.
    Znane nazwisko+dyplom=kasa
    Ale cóż samo zycie no bo co my amatorzy bez specjalistycznego wykształcenia wiemy o prawdziwej sztuce. Dla nas to przepalony gniot dla znawców sztuki arcydzieło bo przecież taka była wizja artysty, ech szkoda gadać tak było jest i będzie, bo ludzie to "najinteligentniejsze" stworzenia na matce Ziemi.

I w ogóle to lepiej zakończyć ten wątek, bo nie daj boziu wpadnie tu przez przypadek Gabriela i sobie dziewczyna jeszcze krzywdę zrobi, bo przecież artyści bardzo wrażliwi są.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-05-2010 o 11:52 Powód: pis.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ok to zamykamy. Prosimy moderatora w takim razie.
    sporo gratów

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów