Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: A rtyści?

Domyślnie A rtyści?

Przepraszam ale się nudzę niemogę spać... skąd się biorą takie kwiatki, czy papier fotografa artysty jest tak łatwo dostać? skoro tak to nic nieznaczy przynajmniej dla mnie wiele młodych ludzi pokazuje tu swoje pierwsze zdjęcia ślubne i są 1000 razy lepsze... niewiem czy mi wolno jeden przykład mogę wkleić więcej ale się boje że pójdzie lincz np. http://fotobg.pl/wpg2?g2_itemId=31
    sporo gratów

Domyślnie

Chciałem coś napisać, ale zmieniłem zdanie .

Domyślnie

A ja to uważam, że powinno się wprowadzić zakaz krytykowania artystów. W końcu nie po to się jest artystą, żeby jakiś amator, bez specjalistycznego wykształcenia artystycznego, krytykował dzieła artysty. Człowiek się kształcił, kończył akademie i czasami nawet doktorat zrobił, a tu jakiś pożal się boże hobbysta będzie się wymądrzał. Naprawdę, nie przystoi.
    Ostatnio edytowane przez silver56 ; 21-05-2010 o 08:20

Domyślnie

... o ja pierdziu ...
    MarcinWilk

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Uomianki Dolne

Domyślnie

No właśnie - Artyści.

Fotografia ślubna to raczej bardziej rzemiosło niż artyzm. Fotograf robi to co zamawia klient.
    Dlatego moim zdaniem niema co się czepiać. Różnic zbyt wielu nie widać. Ale to tylko moja prywatna opinia
    Puszka, słoiki i inne duperoły

conik
    Gość

Domyślnie

Tak jak sa Amatorzy i amatorzy tak samo sa Artysci i artysci.
    Wiedza nabyta podczas studiow (i nie tylko studiow) dla swiadomego tworcy jest bardzo pomocna.
    Chociazby po to zeby odroznic knota od dziela.
    Ze swojej strony jako osoba ktora nie ukonczyla zadnych studiow artystycznych....warto miec wiecej pokory dla tej wiedzy o czym nie raz sie przekonalem, A zanim podejmie sie jakas dyskusje warto sobie taka wiedze przyswoic bo mozna wyjsc na niezlego ignoranta.
    Piszac "wiedze" nie mam na mysli wylacznie wiedzy praktycznej ale rowniez szroko pojeta teorie...historie sztuki, kompozycje etc.

Domyślnie

Takie życie. Wbrew opini pierwszorocznych studentow, po polonistyce tez nie zostaje sie poeta...
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Ja akurat nie chciałem nikogo urazić sam uważam się za rzemieślnika... ale to co widzę na tej stronie to.... jest kilka fajnych zdjęć ale chyba zrobionych przypadkowo, nie wierzę w taki rozrzut jakościowy. jeśli wkleiłem link żeby się pośmiać to nie o to chodziło
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-05-2010 o 11:39 Powód: orto. ("nie wieże")
    sporo gratów

conik
    Gość

Domyślnie

Zerknalem dopiero teraz ze autorka jest po ASP....jak wspomnialem sa Artysci i artysci

Domyślnie

Przecież takie tytuły do czegoś zobowiązują? jakieś minimum powinno się pokazac po tylu latach nauki, jak tak uczą w ASP
    sporo gratów

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów