Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Drogi...

Domyślnie Drogi...

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Dwójka mi się podoba, tytuł bardzo pasujący, kolorki też bardzo przyjemne, ścięłabym ją tylko od góry dość dużo i panoramka jak znalazł, i jaka ładna.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Powiem tak:
    1 - w porządku
    2 - ciachnalbym troche nieba, na korzysc wiekszej ilosci tytulowej drogi, czyli nizsze kadrowanie
    Oba zdjecia bardzo przyjemne pod katem kolorystyki, jednak (glownie w przypadku 2) cos mi malo tej drogi, mz niepotrzebna taka ilosc nieba, na ktorym, za wiele sie nie dzieje...
    No, ale to tylko takie moje "widzimisie"
    Ale to Twoj zamysl i Twoja wizja
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Powiem tak:
    1 - w porządku
    2 - ciachnalbym troche nieba, na korzysc wiekszej ilosci tytulowej drogi, czyli nizsze kadrowanie
    Oba zdjecia bardzo przyjemne pod katem kolorystyki, jednak (glownie w przypadku 2) cos mi malo tej drogi, mz niepotrzebna taka ilosc nieba, na ktorym, za wiele sie nie dzieje...
    No, ale to tylko takie moje "widzimisie"
    Ale to Twoj zamysl i Twoja wizja
    zgadzam się z Hubertem nie wykorzystałes potencjału tej drogi na dwójce ale całe lato przed tobą, zrób pomiędzy 18-19 stą i więcej drogi mniej nieba - na obu dobre kolorki

Domyślnie

Długo się nie będę rozwodził nad tymi zdjęciami, bo Hubert dość dobrze wyłuszczył temat .
    Dodam tylko, że jak będziesz atakował ponownie tą miejscówkę, a znając Ciebie będziesz, spróbuj ustrzelić coś w pionie. Mi bardzo podobają się właśnie takie "drogowe" kadry. Są najbardziej "wciągające".
    A, kolorki fajowe .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Długo się nie będę rozwodził nad tymi zdjęciami, bo Hubert dość dobrze wyłuszczył temat .
    Dodam tylko, że jak będziesz atakował ponownie tą miejscówkę, a znając Ciebie będziesz, spróbuj ustrzelić coś w pionie. Mi bardzo podobają się właśnie takie "drogowe" kadry. Są najbardziej "wciągające".
    A, kolorki fajowe .
    no, no, piony są dla mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    no, no, piony są dla mnie

terefere .

Uprawnienia umieszczania postów