Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Opera 8

Rozmowny Awatar cahe
    Miasto
    Kielce/przebywam w stolicy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irekka
    Po tygoniu pracy z operą 8.0 musze niestety stiwerdzić, że w poprzedniej wersji nie zdażyło mi się ani razu, a w 8.0 częste wykładanie się przeglądarki. Jak znajdę poprzednią wersję to chyba powróce do niej.
    Mam niestety to samo . Nawet pierwsza beta 8'ki byla stabilniejsza!
    Look ma, no camera!

Nie zapomnij dodać swojej grupy fotograficznej do forumowej mapki!

Domyślnie

To chyba macie coś nie tak w kompach, bo u mnie od miesiaca 8-ka ani raz sie nie wylozyła. Jestem baardzo zadowolony, obecnie ta przegladarka wraz z klientem poczty spelnia w 100% moje wymagania - w wersji 7 byly pewne braki.
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

Nie minęły 2 miesiące i już mamy 8.01.
    Pozdrawiam

Domyślnie

JaW, ale chodzi o konkretny przypadek wiec twoje teorie sa bledne.

Domyślnie

Acha... czyli twierdzisz, ze Opera jest niestabilna, bo wykłada się u Ciebie i u kogos tam jeszcze?
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

JaW, Nie. Twierdze, ze sie zwiesza / zwieszala w momencie gdy ustawia sie serwer proxy! a to zasadnicza roznica ... nigdzie nie napisalem, ze zawiesza sie non stop, a jedna usterka nie swiadczy o stabilnosci czy tez nie stabilnosci programu. Mowiac kolokwialnie poza czarnymi bialym sa jeszcze odcienie szarosci!

Domyślnie

"Kolokwialnie" - trudne słowo !
    To, że wyszła dosyć szybko kolejna wersja świadczy o tym, że znaleziono w niej parę błędów. W porównaniu z 7 u mnie pracuje zdecydowanie mniej stabilnie - co nie oznacza, że wali się codziennie - gdzieś tak raz na tydzień. Ciekawe jak będzie z wersją 8.01.
    Pozdrawiam

Domyślnie

mnie jednak wkurza to ze zrobili zamykanie okna przy zakladkach, a nie tak jak bylo w prawym gornym rogu.

Domyślnie

Ja uważam, że właśnie to zamykanie od razu na zakładce to bardzo dobry pomysł. Poprzednio trzeba było albo krzyżyk w rogu, lub prawy klawisz na zakładce i podręczne menu. Ale fakt, że zdarzyło mi się parę razy zamknąć operę zamiast zakładki. Ale po tych 2 miesiącach przywykłem.
    Pozdrawiam

Domyślnie

dla pewnosci jaa bym zrobil w dwoch miejscach.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów