Mam niestety to samoZamieszczone przez irekka
. Nawet pierwsza beta 8'ki byla stabilniejsza!
Szukaj
Mam niestety to samoZamieszczone przez irekka
. Nawet pierwsza beta 8'ki byla stabilniejsza!
To chyba macie coś nie tak w kompach, bo u mnie od miesiaca 8-ka ani raz sie nie wylozyła. Jestem baardzo zadowolony, obecnie ta przegladarka wraz z klientem poczty spelnia w 100% moje wymagania - w wersji 7 byly pewne braki.
Pozdrawiam - Jacek
www.fotojaw.com
Nie minęły 2 miesiące i już mamy 8.01.
Pozdrawiam
JaW, ale chodzi o konkretny przypadek wiec twoje teorie sa bledne.
Acha... czyli twierdzisz, ze Opera jest niestabilna, bo wykłada się u Ciebie i u kogos tam jeszcze?![]()
Pozdrawiam - Jacek
www.fotojaw.com
JaW, Nie. Twierdze, ze sie zwiesza / zwieszala w momencie gdy ustawia sie serwer proxy! a to zasadnicza roznica ... nigdzie nie napisalem, ze zawiesza sie non stop, a jedna usterka nie swiadczy o stabilnosci czy tez nie stabilnosci programu. Mowiac kolokwialnie poza czarnymi bialym sa jeszcze odcienie szarosci!
"Kolokwialnie" - trudne słowo !
To, że wyszła dosyć szybko kolejna wersja świadczy o tym, że znaleziono w niej parę błędów. W porównaniu z 7 u mnie pracuje zdecydowanie mniej stabilnie - co nie oznacza, że wali się codziennie - gdzieś tak raz na tydzień. Ciekawe jak będzie z wersją 8.01.
Pozdrawiam
mnie jednak wkurza to ze zrobili zamykanie okna przy zakladkach, a nie tak jak bylo w prawym gornym rogu.
Ja uważam, że właśnie to zamykanie od razu na zakładce to bardzo dobry pomysł. Poprzednio trzeba było albo krzyżyk w rogu, lub prawy klawisz na zakładce i podręczne menu. Ale fakt, że zdarzyło mi się parę razy zamknąć operę zamiast zakładki. Ale po tych 2 miesiącach przywykłem.
Pozdrawiam
dla pewnosci jaa bym zrobil w dwoch miejscach.
Skontaktuj się z nami