Close

Strona 9 z 33 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 326

Wątek: Err nikon D80

Domyślnie

to gdzie można zgłosić z tym fatalnym błędem err
    pierwszy dzień w Chorwacji i taka fatalna niespodzianka (((
    D80 + N 18-200 vr2; f1.8/50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rakoo3 Zobacz posta
    Ja wczoraj odebrałem swojego D80 po naprawie słynnego już err... Jeżeli ktoś ma ten problem to polecam usługi kolegi Grzegorza (rstr575). Aparat został naprawiony w krótkim czasie, dodatkowo wyczyszczona matryca i cały środek. Cała usługa kosztowała połowę tego co w serwisie. Polecam
    Witam,

A jak się można z kolegą Grzegorzem (rstr575) skontaktować?

zigi_gce
    Gość

Domyślnie

Mi też padł w 1szy dzień urlopu, jak się okazało zrobił 32 tyś zdjęć tylko. Dobrze, że miałem chociaż D5000, bo bez aparatu jak bez ręki

Domyślnie

Mi również D80 na urlopie odmówił posłuszeństwa tylko nie wyświetla się err ale w body nie mogę wejść w menu, obejrzeć zrobionych zdjęć migawka wszystko chodzi zdjęć nie zapisuje nie wyświetla ile jeszcze można zrobić na danej karcie oraz wszystkie ustawienia na górnym lcd są po przestawiane na zupełnie inne gdy wyjąłem grip i włożyłem jeden aku bez niego oryginalny w pełni naładowany to bateria mryga i jest jedna kreska naładowania jak grip podepnę i włożę jeden czy dwa aku to na górnym lcd mam wszystkie dane ale aparat dalej nie reaguje na przyciski na body ani na zapis zdjęć czyżby siadła mi cała elektronika ktoś miał coś takiego? Nie wiem gdzie w ogóle oddać sprzęt do sprawdzenia poza serwisem mimo, że kupuje nowe body to D80 chce zostawić i naprawić.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez damciop03 Zobacz posta
    Mi również D80 na urlopie odmówił posłuszeństwa tylko nie wyświetla się err ale w body nie mogę wejść w menu, obejrzeć zrobionych zdjęć migawka wszystko chodzi zdjęć nie zapisuje nie wyświetla ile jeszcze można zrobić na danej karcie oraz wszystkie ustawienia na górnym lcd są po przestawiane na zupełnie inne gdy wyjąłem grip i włożyłem jeden aku bez niego oryginalny w pełni naładowany to bateria mryga i jest jedna kreska naładowania jak grip podepnę i włożę jeden czy dwa aku to na górnym lcd mam wszystkie dane ale aparat dalej nie reaguje na przyciski na body ani na zapis zdjęć czyżby siadła mi cała elektronika ktoś miał coś takiego? Nie wiem gdzie w ogóle oddać sprzęt do sprawdzenia poza serwisem mimo, że kupuje nowe body to D80 chce zostawić i naprawić.
    Trzeba było podłączyć oryginalny grip - teraz to już po herbatce.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Ten grip miałem dwa lata i wszystko było w porządku trudno naprawić muszę bo chce zostawić D80 ale już do D300s zakupuję oryginalny grip i innego nawet nie rozważałem przed padnięciem 80-tki. Ciekaw jestem kosztów.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Witam
    Wszystkich mających problemy z Nikonami D80 i owym słynnym błędem: Err.
    W związku z licznymi pytaniami o tą usterkę podaję:
    Cena naprawy łącznie z wymianą części - 250zł
    Czas 1-2 dni robocze
    Gwarantujemy że ta usterka nie powróci !
    Aparaty do serwisu prosimy zgłaszać przy pomocy formularza na naszej stronie: www.fotoelektronik.pl

Domyślnie

A ja mam pytanie. Gdy pojawił się u mnie error, znajomy stwierdził, że to mogło się pojawić przez wirusa. Otóż pojechałam z moim D80 na wystawę psów (działał bez żadnych błędów). Tam jednak dostałam do robienia zdjęć nowiutkiego D300s, do którego włożyłam swoją kartę pamięci. Gdy skończyłam robić zdjęcia, wyjęłam kartę z D300s, włożyłam do mojego D80 i ... pojawił się error. Czy mogło to mieć jakiś związek? Czy nowy D300s mógł być zawirusowany?
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Moim zdaniem nie.
    Widocznie D300s założył lub zmienił katalog i dlatego D80 miał problemy.

A czy formatowałaś kartę w D80 ? Powinno pomóc.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Po tym, gdy mi wyskoczył error, sformatowałam od razu. Nie pomogło.
    Boję się ponownie wkładać swoją kartę do tamtego body.
    Kobieta z Sonnarem też może

Strona 9 z 33 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów