Close

Strona 20 z 33 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 326

Wątek: Err nikon D80

Oszczędny w słowach Awatar coutonmar
    Miasto
    Wrocław / Kraków

Domyślnie

A ja nie mogłem się skontaktować z P. Grzegorzem i musiałem zawieź na Capskich 1 w Krakowie. 350 chcieli a ja nie mogłem zwlekać i ubolewam bo u Pana Grzesia pewnie było by szybciej i taniej na pewno.

Następnym razem czekam aż się dodzwonię bo jestem pewien ze ta część po wymianie po kolejnych 150 tyś zdj wysiądzie a nawet na pewno wcześniej

Domyślnie

To jakaś plaga ostatnio z tymi D80? Co dziennie jakiś wpis o naprawie - padają jak muchy Aż się boję, bo sam mam D80...
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Moja D80-tka od zakupu była mało używana. Cztery lata prawie przeleżała, około 9 tys zdjęć zrobione. I pewnego dnia kupiłam nowy obiektyw (N 85mm/1.8D), a kilka godzin później pojawił się błąd ERR. Pierwsze ruchy wykonałam w kierunku tego forum, potem skontaktowałam się z panem Grzesiem (rstr575), wysłałam aparat zgodnie z jego wytycznymi i...... i po kilku dniach otrzymałam aparat czysty, dobrze zapakowany i przede wszystkim działający. Z tego miejsca dziękuję Panu Grzegorzowi za dobrą robotę a wahającym się po prostu polecam

Filomena
    Gość

Domyślnie

Moją D80 również dopadł błąd Err. Skontaktowałam się z Panem Grzegorzem i omówilam wszystkie szczegóły odnośnie naprawy i przesyłki aparatu. Wszystko trwało niecały tydzień. Aparat wrócił bardzo bezpiecznie zapakowany i czyściutki, a co najważniejsze bez błędu Err

Domyślnie

To i ja coś napiszę
    Tydzień temu i mnie dopadł błąd ERR po wizycie na tym forum i przeczytaniu tematu pełen sceptycyzmu i pewnych obaw zadzwoniłem do Pana Grzegorza. Po rozmowie przemyślałem sprawę i postanowiłem wysłać aparat.W poniedziałek aparat wysłałem a dziś otrzymałem go spowrotem już bez błędu ERR. Aparat działa i to najważniejsze. Bardzo dziękuję za naprawę i Polecam wszystkim Pana Grzegorza.Jeśli ktoś kiedyś tu wejdzie pierwszy raz z błędem ERR śmiało możecie wysyłać aparat.

asiaroman
    Gość

Smile

ja też stałem się ofiarą tego "err" i wysłałem body do Pana Grzegorza. Czekam z niecierpliwością na efekty jego magicznych rąk...

Domyślnie naprawa nikona

witam,

Też polecam Pana Grzegorza (rstr575) - bardzo tanio i solidnie naprawił mi D80 (padł całkowicie) oraz poprawił moduł odpowiedzialny za słynny ERR

pozdrawiam

mjoowkolew

Domyślnie

Witam wszystkich!
    Jestem kolejnym szczęśliwcem posiadającym D80 i słynne "err"
    Trafiłem tu przypadkowo szukając pomocy I tak sobie czytając zdecydowałem napisać do Pana Grzegorza na PW.
    Czekam na odpowiedź. Mam wielką nadzieję, że się uda

OSZALAŁEM!!
    Nie minęła nawet godzina od mojej rejestracji na tym forum i PW do Pana Grzegorza a już otrzymałem zwrotną odpowiedź! Jutro dzwonię i się umawiam na naprawę
    Ostatnio edytowane przez Jaro28 ; 03-09-2012 o 00:39
    Nikon D80 + SB 800 + N 80-200f 2,8 + N 50 f 1,4 + T 18-270 f 3,5-5,6

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Poniec/Poznan/Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjoowkolew Zobacz posta
    Też polecam Pana Grzegorza (rstr575) - bardzo tanio i solidnie naprawił mi D80 (padł całkowicie) oraz poprawił moduł odpowiedzialny za słynny ERR
    Dziś przyjechała moja puszka w pełni sprawna. Udało się nawet zdziałać u niej więcej niż naprawa samego błędu ERR. Ja również gorąco polecam usługi Pana Grzegorza.

Domyślnie

Moja też dziś przyjechała od Pana Grzegorza (rstr575)!!
    Człowiek jest niesamowity! miał mi wysłać puszkę po dwóch daniach roboty a tu niespodzianka, zdziałał cuda w jeden dzień a w drugi już wysłał paczkę!!
    Oczywiście błąd err w moim D80 zniknął bezpowrotnie, puszka wyczyszczona i doklejone gumki czyli sporo więcej niż się umawialiśmy!!!
    A najbardziej cieszy mnie fakt, że miałem przyjemność poznać Pana Grzesia osobiście co tylko umocniło mnie w przekonaniu, że człowiek ma duże pojęcie o temacie i szerokie doświadczenie poparte praktyką! Prze sympatyczny chłop z ciągle uśmiechniętą buzią i pogadać można o wszystkim.

Eh... mógłbym tak pisać i pisać bo zachwyciło mnie to chłopisko prze okropnie I niech mnie w [ciach] wszystkie serwisy bo dla mnie jedynym wiarygodnym i fachowym serwisem od dziś jest tylko Pan Grzegorz!!

A no i chyba to co nas interesuj przede wszystkim... Paliwo z Krakowa do Bielska, kompleksowa naprawa, przesyłka powrotna i jeszcze mi sporo kasy zostało w kieszeni mając na uwadze najniższą cenę serwisów w Krakowie. Się da jednak [ciach]! Puszkę zawiozłem w poniedziałek wieczorem a w czwartek rano już była u mnie!!

WIELKI SZACUN I WIELKIE DZIĘKUJĘ PANIE GRZESIU!!
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 07-09-2012 o 00:13 Powód: Punkt 6b regulaminu
    Nikon D80 + SB 800 + N 80-200f 2,8 + N 50 f 1,4 + T 18-270 f 3,5-5,6

Strona 20 z 33 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów