Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Parę na mokro

Domyślnie Parę na mokro

Co sądzicie no i które najlepsze waszym zdaniem
    Pozowała Daria aka intrygująca enigma.

1

2

3

4

5

6

7
    Edit - usunieto zdj. topless.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 21-05-2010 o 00:24

Domyślnie

no dariuszu ladnie :> chyba to było twoje 7 życzrnie Hator Hator Hator,

Domyślnie

Dużo podobnych, ale zasadniczo to nic takiego. Z pierwszego się trochę uśmiałem, nie ze względu na błędy czy inne rzeczy... nie, nie, ale powstał mi dialog w głowie: fotograf do modelki: dalej wejdź już do tej wody; modelka po wejściu: ku$%a, ale zimna ta woda! I to właśnie mówi mina modelki . Zdjęcia i modelka bardzo na tak. Trójeczka świetna. Na czwórce mi się mina nie podoba. Ogólnie set na plus. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Boghol ; 20-05-2010 o 07:28

Domyślnie

wszystkie 7 zdjec w stylu amerykanskim. A nie mozna było pokazac ja w całosci? ogolnie na plus, ale w bialym mokrym podkoszulku było by ciekawiej
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

Większość facetów ocenia, więc siódemka dostanie najwyższe noty ze względu na centralny punkt kadru
    Ode mnie też, ale z powyższym oczywiście żart - poza i kadr najciekawsze, szkoda tylko palców. Piątka też mi się podoba, za to jedynka za Bogholem.
    N

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

dla mnie 3... potem 7... potem reszta wszystkie fajne... przez Boghola (to o zimnej wodzie) nie umiem już spojrzeć inaczej na fotkę nr 1

Domyślnie

I co ja mam teraz zrobic z tym setem? Przez zdj nr 7 wyląduje to w akcie, no chyba, że usunę zdj nr 7, to wątek zostawię tutaj.
    Autor - decyzja?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Oszczędny w słowach Awatar Picy
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Dla mnie 7 najlepsze a dalej 3. Chyba nie jestem oryginalny. Ale dodam jeszcze ze 4 też na plus.
    Nikon D80 + T17-50/2,8 + N50/1.8 + N85/1.8 + SB-900
    Wiele brakuje, przede wszystkim umiejętności, ale człowiek uczy się całe życie

Domyślnie

3 i 7 są świetne.
    D90

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów