Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Gdańsk 5

woda
    Gość

Domyślnie

Na pewno krajobraz?

Jakos tak malo wyraziscie. Szaroburo. Ale kadr nawet mily dla oka.

Domyślnie

chodziło o wyeksponowanie nazwy "subway" ?
    Bo poza tym to raczej niewiele widać.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Podoba mi sie światełko na tym zdjęciu,ale myśle że bardziej pasuje to do działu architektura chyba ...

Pozdrawiam
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Też jestem za tym, żeby działów nie mylić, architektura jest, więc jaki jest cel?
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Też jestem za tym, żeby działów nie mylić, architektura jest, więc jaki jest cel?
    Zapewniam Cię, że wiem o istnieniu działu architektura (łatwo sprawdzisz, że tam również wstawiam foty) i się nie pomyliłem.

Domyślnie

Mi to zdjęcie bardzo leży. Może SUBWAYa bym nieco zgasił bo trochę drażni. To że nie ma szczegółów w cieniach to IMO na plus. Przecież nie wszystko musi być wyciągnięte do granic możliwości matrycy
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Bardzo podoba mi się prawa strona kadru. Cienie, półcienie, kontrasty i to piękne światło ścielące się po ścianach kamienic i deptaku .
    Lewa strona to już inasza inszość. Niby wszystko widać, ale jednak lekko ciemno jak dla mnie.
    Kadr dobry i praca ogólnie podoba się.

P.S. Jakby tak drugie słońce poświeciło na lewą elewację kamienic to by był czad .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Lewa strona to już inasza inszość. Niby wszystko widać, ale jednak lekko ciemno jak dla mnie.
    P.S. Jakby tak drugie słońce poświeciło na lewą elewację kamienic to by był czad .
    Początkowo zrobiłem z wyciągniętą lewą stroną (jest informacja, więc nie problem) ale całość stała się taka nijaka, równiutka, tutaj było ostre słońce z lewej (naprawdę było trudno patrzeć, bez przymykania oczu) i mocny kontrast z prawej i to chciałem pokazać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Mi to zdjęcie bardzo leży. Może SUBWAYa bym nieco zgasił bo trochę drażni. To że nie ma szczegółów w cieniach to IMO na plus. Przecież nie wszystko musi być wyciągnięte do granic możliwości matrycy
    I tu możemy podać sobie rączki
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów