Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Drogi....

Domyślnie

To ja sie poczepiam troszeczkę czemu nie ponumerowane
    No miałem trochę obaw czy się nie pogubisz,ale,chyba,poradziłeś sobie....

blika zlapales miedzy galeziami. No i chyba troche mocno z cienia wyciagane drzewa.
    Tak,delikatnie złapałem.Szczerze,to chciałem sprawdzić jak sobie szkło poradzi w ostrym świetle, pod takim kątem.Nie miałem ani filtra ,ani osłony.Musiałem deko pociągnąć z cienia...

Dwójka mnie urzekła .Ten domek z czerwonym dachem,rewelacja
    Pokazałem,bo też mi sie to podoba ,mimo wrażenia zbytniej obszerności kadru.Również dla kontrastu i różnicy w kolorystyce gdy słońce jest z boku...

Cieszę się,że ogólnie żle nie jest,dzięki za komentarze.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

U mnie kolejnosc taka, w jakiej pokazales. Bardzo ladny set.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dwójka jest b.dobra
    Podoba mi się domek z czerwona dachówką jako dominujący element, kałuża i w końcu drzewo.
    Ostatnio edytowane przez waldek ; 20-05-2010 o 08:32

Domyślnie

Jedynka i trójka - za światło, za kard, za obróbkę. Drogi ładnie prowadzą wzrok, nic nie zaprząta uwagi widza. Na dwójce dach rzuca się w oczy i za bardzo skupia wzrok, odciągając od innych elementów zdjęcia.
    Ale Przyznaj, że to szuflandia, a nie świeżynki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    Jedynka i trójka - za światło, za kard, za obróbkę. Drogi ładnie prowadzą wzrok, nic nie zaprząta uwagi widza. Na dwójce dach rzuca się w oczy i za bardzo skupia wzrok, odciągając od innych elementów zdjęcia.
    Ale Przyznaj, że to szuflandia, a nie świeżynki.
    Jeśli sprzed 2tygodni to szuflandia ,to i owszem....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Aaaa, to co innego - dwa tygodnie temu to i a moich okolicach występowało coś takiego jak słońce.

Domyślnie

.Musiałem deko pociągnąć z cienia...
    Ale tylko ciut i niestety to widać Kadr bardzo dobry, wciąga droga, spokój i maleńka tajemnica.
    Dwójka dobra, trójka znakomita. Świetny zestaw!

Domyślnie

najbardziej kadrowo podoba mi się 1, potem 3. Tylko mam wrażenie, że na 1 szczególnie dół jest wyprany z kontrastu i kolorów. ogólnie to przyjemna seria.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    najbardziej kadrowo podoba mi się 1, potem 3. Tylko mam wrażenie, że na 1 szczególnie dół jest wyprany z kontrastu i kolorów. ogólnie to przyjemna seria.
    Nie prałem selektywnie,tak to pod słoneczko wyszło.Na trójce deko inne,mniej ostro "w dziób",bo drzewo bardziej przysłoniło i mała chmurka, światło i wyszło inaczej....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Może to wina proszku, albo za wysoką temperaturę ustawiłeś...do białych rzeczy spoko nie ma co pisać zbędnych wywodów. jest ok.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów