Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Tragedia :(

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Tragedia :(

Znalezione wczoraj na dworcu w Gliwicach

[']
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

uff a już się wystraszyłem że jakaś naprawdę tragiczna fotka będzie (wypadek lub coś takiego). Żeby tylko takie tragedie były

bombel
    Gość

Domyślnie

W sumie, to podobnie jak Dyźkowi, też mi ulżyło. I ja nawet znam słowo, jakie wypowiedział od razu po upadku ładunku ten, kto to niósł.

Domyślnie

Ciekawe Czy Właściel Tego Trunku Przyją To Z Spokojem. Może To Były Pieniązki Z Dziennego Zarobku

Domyślnie

Ciekawe, czy ta ciemna plama płynąca od opakowania transportowego cieczy jest plamą po alkoholu, czy po łzach? Doprawdy - fotka przejmująca głębokim smutkiem...

pozdr!
    D80 | 18-70 3.5-4.5 | 50 1.8 | 70-300 4.5-5.6 VR | Marumi CPL DHG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_wu Zobacz posta
    Ciekawe, czy ta ciemna plama płynąca od opakowania transportowego cieczy jest plamą po alkoholu, czy po łzach?
    ciemna plama została po gościu który upuścił flaszkę
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    uff a już się wystraszyłem że jakaś naprawdę tragiczna fotka będzie (wypadek lub coś takiego). Żeby tylko takie tragedie były
    Takich zdjec nie powinno sie pokazywac !! To jest straszna rzecz to co sie stalo.... mnie raz juz dobrze wstawionemu butelka piwa "na przetrzezwienie" wypadla w sklepie---> prawie plakalem jak ekspedientka zbierala cialo z podlogi.... :/ Zielen pieknie mienila sie ze zlotem a ja wydalem nastepne 4zl i kupilem jeszcze 2, bo jak znowu padnie jedna......ehhh nie moge pisac dalej.... ;(

Domyślnie

Nem:
    Jezyk masz caly?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cały lecz do tej pory nie potrafię pozbyć się posmaku asfaltu.
    Nie polecam.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

ja dzis juz po 3 flaszkach i 8 piwachale bool ale co tam heheheh
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów