Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Deszczowy Balet

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Deszczowy Balet

Witam

Nie wiem do jakiej kategorii wrzucić te zdjęcia, w żadnym wypadku moim celem nie było tworzenie reportażu. Chciałem jedynie zbliżyć się do piękna jakie drzemie w balecie i przekazać Wam odrobinę zachwytu, który rodzi się we mnie gdy mogę być świadkiem tak cudownych, jak te poniżej, scen.

1.

2.

3.

4.

To jeszcze nie koniec baletu, dopiero zaczynam a następne zdjęcia dalekie będą od klasyki ;]

Oczywiście z chęcią przeczytam Wasze uwagi.

Pozdrawiam
    Jarek Saternus

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Majstersztyk!!! Coś wspaniałego!!! Poproszę jeszcze.

Domyślnie

Więcej proszę. Uwielbiam oglądać baletnice... cudowna delikatność.

Domyślnie

No jest pięknie ...
    Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można

Rycerz
    Gość

Domyślnie

bardzo ciekawe
    szczegolnie to przeciwstawienie lekkiej jak piórko baletnicy z ciężkim pianinem

Domyślnie

Zastanowcie sie czy warto wstawiac portrety- kobiet do galerii?Moze. pieknych..... Piekna nie sprowadza sie li tylko do facjaty!!! Charakter tego reportazu to nie tylko genialny warzsztat tworcy ale niestylizowany portret, oddjacy ludzka, pasje(nienawidze baletu!!!). Przed pieknem mi staje,nie tylko lza w oku czy gula w gardle ale nawet... -
    nie to co myslicie bo cos wiecej!!! Panie panowie jak dla mnie Kapelusze z glow!

Domyślnie

Dziękuję, cieszę się że podobają się Wam te zdjęcia. Ta sesja w dużej mierze była improwizacją i na pewno niecodziennym wyzwaniem dla mnie. Choć muszę przyznać, że mając tak wspaniałą artystkę przed obiektywem trudno mi było coś zepsuć ;].

A skoro o niecodzienności mowa, osoby które chciałby zobaczyć jeszcze więcej tańca, zapraszam na mojego bloga. Tam balat w wydaniu bardzo nietypowym. Mały przykład poniżej.

A nielubiącym klikać w linki obiecuję, że za kilka dni zdjęcia trafią na forum.

Domyślnie

Piękne...

Uprawnienia umieszczania postów